🙂 ben de iyiyim çok şükür ama senin kadayıfın bugün pek keyfi yok. sabahtan beri uyuyamıyor mama yiyemiyordu doğru düzgün. az önce uyudu nihayet.
arada huysuzluğu tutuyor işte 🙂
🙂 ben de iyiyim çok şükür ama senin kadayıfın bugün pek keyfi yok. sabahtan beri uyuyamıyor mama yiyemiyordu doğru düzgün. az önce uyudu nihayet.
arada huysuzluğu tutuyor işte 🙂
oyyy kıyamam cennet kokulu mun keyfi niye yokki arada yaparlar öyle annesi büyüyolar ya nazlı çiçekler hasta falan diğildir inş güzelim
ikinizde hep iyi olun canım
oyyy kıyamam cennet kokulu mun keyfi niye yokki arada yaparlar öyle annesi büyüyolar ya nazlı çiçekler hasta falan diğildir inş güzelim
ikinizde hep iyi olun canım
ah bilsem niye...
evet arada oluyor işte. dilinde belki pamukçuk olmuştur diye aklıma geldi, uyanınca temizleyeyim. sorma hem de ne nazlıııııı ağlaması bile naz akıyor 🙂 sanırım hasta değil, uykuya da bunalmıştı. uyanınca düzelir inşallah. valla mızırtısından başım ağrıdı 🙂
sağol tatlım inşallah allah hepimize sağlık versin
ah bilsem niye...
evet arada oluyor işte. dilinde belki pamukçuk olmuştur diye aklıma geldi, uyanınca temizleyeyim. sorma hem de ne nazlıııııı ağlaması bile naz akıyor 🙂 sanırım hasta değil, uykuya da bunalmıştı. uyanınca düzelir inşallah. valla mızırtısından başım ağrıdı 🙂
sağol tatlım inşallah allah hepimize sağlık versin
olabilir canım bak sen bir oyyyy yerim ben onun nazını inş düzelir meleğim bebek işde saği solu belli olmuyo biyeri falan ağrımasında gerisi önemli diğil ee nede olsa kız nazlı olcak tabi
tabiki oluyordu hiç korkma canım... hamileliğin ilk aylarında regl dönemleri geldiğinde bu tür ağrılar olurmuş. bende de olmuştu, genelde herkeste oluyor merak etme canım. hatta hesapla muhtemelen regl dönemin geliyordur.