Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ben de bu ay hamile kalmazsam tüp bebek denicektim vazgeçtim..deneyemicem..zor geliyor süreç bana yaaa..

şehnazcım hayat senin farkındayım ama ufak bir önerim var....lütfen söylemesi kolay diye düşünme.

bana kalırsa tüp bebek denemesini mutlaka yap. bazen ilk denemede tutmayabiliyormuş ama bir şekilde şansını dene. belki hemen tutacak belki ikincide tutacak ama mutlaka dene canım. umutla yaptırırsan eminim sonucu çok güzel olacak.

haklısın çok zor bir durum. rabbim senin yardımcın olsun. inşallah meleğin gelecek.

canım çok teşekkür ederim..iyi niyetinden yüzde yüz eminim..ama gücüm yok gerçekten yok..olsa inan ki yapardım..belki düşünebilirsin insan isterse yapar diye ama öyle değil..gerçekten bir damla gücüm yok..çok zor geliyor bana..bir bebeği evlat edineyim diyorum orda da bir sürü formalite çıkarıyorlar önüne..insanın en doğal hakkı değil mi anne olmak..

bu ay doktor rahim de yumurtalar da çok iyi dedi..ben de elimden gelenin fazlasını yaptım..bakalım sonuç ne olacak..ama oldu oldu..olmadı bir daha ne yumurta takibi ne ilaç ne kan testi hiçbirşey görmek istemiyorum valla🙂

zorlu süreç buraya kadardı güzelim artık bişi yapmıcam bitti..
canımm bende nacizane fikrimi sölemek istedim ama bi şans vermelisin kendine yani tüp bebek konusunda.burda bi arkadaşım vardı bebeği olmuyodu tüp bebk denedi ve çok şükür ilk denemede tuttu.okadar zor diye anlatmışlardıki dedii ama ben hiç bi zorluk yaşamadım dedii ve şimdi taptatlı bi bebeği var.inş sanada nasip olsun cnm ama dene sonraki zmanlarda keşkeler olmasın tabii en iisini sen bilirsin cnmm kendin için

şehnazım bizim binada bi kadın var 18 yıl sonra 5. tüp bebek denemesinde tutmuş.ama kadın şu anda çık mutlu.kızı 4 yaşında.ve hayatı kızı artık.sence o kadın ya niye o kadar uğraştım olmayacak sıkıldım diyor mudur şimdi?bence iyi ki uğraşmışım diyordur.canım yoruldun biraz dinlen tekrar işe koyul derim