kızlar selam,
uzun bir aradan sonra nasılsınız.ben bulantılar vs uğraşıyorum.ama bu hafta biraz hafifler gibi oldu sonunda çok şükür.12. haftamızı bitirmek üzereyiz 11+5 oduk bugün itibariyle.pazartesi günüde kontrolüm var ve 2 li tarama testi yapılacak.belki bir umut cinsiyetimizde belli olur diyorum ama zor bir ihtimal biliyorum.bebeğimin sağlıklı olduğunu öğreneyimde gerisi önemli değil nasılsa öğreniriz.merak içerisindeyim yani...
bu arada berranur'cum Allah analı babalı büyütsün canım tebrik ederim.çok şükür sağlıkla almışsın bebişini kucağına darısı başımıza...
bu arada bişey sorucam kızlar 4d ultrasona giren var mı aranızda?en erken ne zaman giriliyo?birde sizcede önümüzdeki hafta cinsiyetini öğrenebilir miyim?siz en erken ne zaman öğrendiniz? insan ister istemez merak ediyor.bişeyler almak hazırlamak istiyorum ama cinsiyetini bilmeden olmuyo tabi 🙂
bebk beklemek gerçekten çok güzel ve heyecanlı bir duygu.bu duyguyu Rabbim tüm isteyen arkadaşlarımada yaşatsın inşallah.bütün kalbimle dua ediyorum...hamilelerin duası kabul olurmuş derler ... hep dualarımdasınız arkadaşlar... inşallah art arda güzel haberler alırız...
hepinizi öpüyorum...
canim öncelikle allahim kucagina aldigin günleri göstersin insallah diyorum ve sana sunu söylüyüm ben 32 haftalik hamileyim ve hala benim bebis inat etti sirtini dönüp duruyor cinsiyetini göstermedi ben ne yapiyim bu durumda bak alacaklarimida iki renk aldim😀 ilk kizimda 5 aylikken ögrenmistim ama bunda 8 aylik oldu hala ögrenemedim hayirlisi böyleymis artik dogumdan sonra direk bacaklairni acip bakcam baska cagrem kalmadi 😀 neyse cnm genellikle 4 aylikken ögreniliyor cinsiyeti umarim gösterir sende bebisinin cinsiyetini ögrenirsin 🙂