Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Mrs M canim burdayim ben ;-)

ayyy yoksun diye işlerimi halletmeye gitmiştim ama kızım uyanır gibi şu anda 🙂

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz özledim sizi
ben de ben deeee 🙂

Kizlar mide bulantilari sizlerde ne zaman basladi? Aysegul sende var mi bulanti/bas donmesi veya herhangi baska bir belirti?

benim 6. hafta başlamıştı...
ya nasıl anlıyosunuz kaç haftalık olduğunu
<iframe class="textbox" tabindex="1" id="vB_Editor_QR_iframe"></iframe>

inş güzel haberlerle gelirler

beklediğin reglin gelmeyince 4 haftalık hamile sayılıyorsun. 4 gün geçmiş ya yeni yani daha 🙂

ayyy yoksun diye işlerimi halletmeye gitmiştim ama kızım uyanır gibi şu anda 🙂

ben de ben deeee 🙂

benim 6. hafta başlamıştı...

beklediğin reglin gelmeyince 4 haftalık hamile sayılıyorsun. 4 gün geçmiş ya yeni yani daha 🙂

ayyy canım yerim ben onu uyanmışmı o çok özledim sizi ya tatil iyi geldi valla

hımmm ayyy hepsini biliyodum halbuki kendime gelince acemi oldum birdenn

inş bu sefer herşey yolundda gidicek içimden öyle geçiyo sizlerinde duasıylaaaaa tabi

ayyy çok sevindim hep seninle beraber hamiş olmak istemiştim rabbim bütün isteyenlere versin inşşş hep dua ediyorum etmezmiyim teyzesi yesin onu rabbim lalezarımada ve burda tanıştığım bütün bebiş isteyen arkadaşlarıma versin inş

yazarım canım yarın 3 gibi alıcam neden hemen vermiyolar sanki hafta sonunu zor bekledim valla hepinizden dua bekliyorumm rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağimiza versin inş

Evet demi canim az mi cekistirdik senin kocalarimizi 🙂 Az mi dertlestik Rabbim tekrar ikimizin yuzunede guldu insallah tamanina erer bu defa..

Amin insallah Allahim isteyen herkese nasip eder.. Dualarim hepimiz icin..

Insallah kan testinin sonucu cok iyi cikar canim

Evet demi canim az mi cekistirdik senin kocalarimizi 🙂 Az mi dertlestik Rabbim tekrar ikimizin yuzunede guldu insallah tamanina erer bu defa..

Amin insallah Allahim isteyen herkese nasip eder.. Dualarim hepimiz icin..

Insallah kan testinin sonucu cok iyi cikar canim

yaa az mı üzüldük umut edip hayal kırıklıklarını beraber yaşadık beraber toparladık birbirimizi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş rabbim bütün isteyenlere versinn

inşşşş canımmm inşş çok saol dua et bana bol bolbende size hepimize ediyorum zatenn

Geri