çok şükür canım gözünüz aydın, rabbim seni sağlıcakla meleğine kavuşturdu... sütü sıkıntı yapma gelir, benim de 4. gün gelmişti. ama benim kızım vazgeçti. sen hiç ara vermeden yarım saatte bir emzir canım. asyamız sağlıkla büyüsün inşallah
sagol canım mesaj atamadım sana kusura bakma olurmu?
bugun geldı cok sukur süt yok devam ederım canım cok yansada o emsınde ben razıyım.....sagol canım benım.....destegın ıcın cok sagol.....dogumdan önce rahatlattın benı🙂ama cok canım yanıyor acım var onu soylemedın🙂
canımsın benim, Allahım sağ salim kızını kucağına almayı nasip etti, inşallah tüm kötülükler ondan uzak olur...
Biran önce resmini bekliyoruz tatlım 🙂
Duaların için ne desem az canım Allah razı olsun senden, o acılarının içinde beni unutmamışsın ya daha ne diyeyim ben sana, hepniz ayrı ayrı olmayan kız kardeşimin yeriini aldınız zaten 🙂
oyyy kankin yesin seni emi canım benim ben sizi hiç terkedermiyim sadece uzaklaşip stres atmak istedim inş rabbim sanada nasip etsin en güzel bebişler dua et benim için gerçekten dualarınıza ihtiyacım var çok seviyore seni mucukk
sagol canım mesaj atamadım sana kusura bakma olurmu?
bugun geldı cok sukur süt yok devam ederım canım cok yansada o emsınde ben razıyım.....sagol canım benım.....destegın ıcın cok sagol.....dogumdan önce rahatlattın benı🙂ama cok canım yanıyor acım var onu soylemedın🙂
🙂 heheheee doğuma giden kişiye herşey söylenmez... yani tamamına yakını anlatılır o kadar.
neyse telde konuştuk, çok şükür herşey yolunda... sen de 1 haftaya kadar daha iyi olacaksın gerçekten. fazla oturup yatma, gezin.. gezinmek iyi geliyor.
bu arada göğüs ucunda yara oluşmasın diye lansinoh marka bir göğüs kremi var. tavsiye ederim.
🙂 heheheee doğuma giden kişiye herşey söylenmez... yani tamamına yakını anlatılır o kadar.
neyse telde konuştuk, çok şükür herşey yolunda... sen de 1 haftaya kadar daha iyi olacaksın gerçekten. fazla oturup yatma, gezin.. gezinmek iyi geliyor.
bu arada göğüs ucunda yara oluşmasın diye lansinoh marka bir göğüs kremi var. tavsiye ederim.
kız sen nerelerdesin yaaa özlettin valla kendini 🙂
sen gelmeyeli kızım oldu da hatta 2. ayını bitirdi...
canım hamilelik haberine inan çok sevindim, allah sağlıcakla kucağınıza vermeyi nasip eder inşallahhhhhhhhh.
olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun canım. inşallah herşey yolunda gider, görüşmek üzere çok öpüyorum.
Lalezarim bitanem cok sagol canim darisi en kisa zamanda senin ve bekleyen butun arkadaslarimin basina.. INsallah bu defa hersey yolunda giderde sag selamet kucagima alirim bebegimi..
Amin canim insallah.
Berranur canim benim senin asagi yukari ayni zamanlarda hamile kalmistir gecen defa.. Bak ne guzel dogumun yaklasti insallah sende sag selamet kucagina alirsin melegini.. Darisida bizlere artik.. Dualarinizi eksik etmeyin ne olur..
Gulum cok sagol icimi ferah tutmaya calisiyorum ama baya bir panik haldeyim su anda yanlis yapiyorum biliyorum ama kendimide frenliyemiyorum.. cok kotu birsey.. Boyle melegimede zarar veriyorum belkide.. Allahim onu bize bagislasin insallah..
Izgilim incir guzelim benim zaten umutlarim hep sizlersiniz.. Burda bir suru once dusuk yapip simdi saglikli hamilelik doneminde olan hatta bebeklerini kucaklarina alan arkadaslarimiz var onlar sayesinde umudum hep var cok sukur.. Rabbim bu duyguyu nasip etti tekrar, hemde hic beklemedigim bir ayda.. Insallah tamaminida erdirir..
Amin canim cok sagol.. sanada gecmis olsun..
Silam canim benim Allah razi olsun darisi en kisa zamanda bekleyen tum arkadaslarima.. Dualarim sizlerle.. sizlerde dualarinizda bizleri unutmayin..
Canim benim ne kadar sevindim anlatamam.. Allah anali babali buyutsun.. darisi bizlerin basina insallah.. cok opuyorum seni ve minik melegini..
Aysegul canimmmm inanamiyorum ne kadar guzel bir haber bu.. sen kac haftaliksin?? insallah bu defa ikimizinde hamileligi iyi gider ve bebeklerimize kavusuruz canim.. ayy cok sevindim
oyyyy kuşummm benimm daha yeni 4 gün geçti reglim test yaptım net çıktı nerdeyse inş canım yaa ben de senin için çok sevindimm güzelimm allahım ikimizinkinide korur inş bu sefer meleğim
oyyyy kuşummm benimm daha yeni 4 gün geçti reglim test yaptım net çıktı nerdeyse inş canım yaa ben de senin için çok sevindimm güzelimm allahım ikimizinkinide korur inş bu sefer meleğim
Bugun mu yaptin canim testi? benimkide yeni fistigim neredeyse ayniyiz.. benimki 3 gun gecince yapmistim test gecen hafta sali gunu.. bugun 5+2 olduk yani cok yeni.. Insallah canim Allah yardimcimiz olsun