Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sagol canım mesaj atamadım sana kusura bakma olurmu?
bugun geldı cok sukur süt yok devam ederım canım cok yansada o emsınde ben razıyım.....sagol canım benım.....destegın ıcın cok sagol.....dogumdan önce rahatlattın benı🙂ama cok canım yanıyor acım var onu soylemedın🙂

sagol canım ınsallahh.....

Son düzenleme:

🙂 heheheee doğuma giden kişiye herşey söylenmez... yani tamamına yakını anlatılır o kadar.
neyse telde konuştuk, çok şükür herşey yolunda... sen de 1 haftaya kadar daha iyi olacaksın gerçekten. fazla oturup yatma, gezin.. gezinmek iyi geliyor.
bu arada göğüs ucunda yara oluşmasın diye lansinoh marka bir göğüs kremi var. tavsiye ederim.

rica ederim canım benim 🙂

sagol canım ınsallah olurum...aldım aldım o kremden doktorum yazmıstı....gorusuruz hoscakal canım.....

canımm benim biliyorum kızın çok tatlı allah bahtını açık etsin çok mutlu olsun inş dualarını bekliyorum bitanem

oyyyy kuşummm benimm daha yeni 4 gün geçti reglim test yaptım net çıktı nerdeyse inş canım yaa ben de senin için çok sevindimm güzelimm allahım ikimizinkinide korur inş bu sefer meleğim

oyyyy kuşummm benimm daha yeni 4 gün geçti reglim test yaptım net çıktı nerdeyse inş canım yaa ben de senin için çok sevindimm güzelimm allahım ikimizinkinide korur inş bu sefer meleğim

Bugun mu yaptin canim testi? benimkide yeni fistigim neredeyse ayniyiz.. benimki 3 gun gecince yapmistim test gecen hafta sali gunu.. bugun 5+2 olduk yani cok yeni.. Insallah canim Allah yardimcimiz olsun