sealm kızlarrrr... öncelıkle yazgulu canım tebrık ederım cooook sevındım ınsallah bu sefer saglıkla kucagına alırsın melegını.... evet kızlarrrr 28.01.2011 saat 11.25 te spınal anestezı ıle dogum yaptım,kızım 3 kg 80 gr agırlıgında dunyaya geldı...cok sukur saglıgımız yerınde ama sütüm yok beklıyoruz suan verıyorum ve hırsla asılıyor kendısı🙂ınsallah en kısa zamanda gelır bende huzurla emzırırım... lalezar,sılam_nisa basta sızler olmak uzere herkes ıcın dua ettım kızlarrrr allah ınsallah dualarmızı kabul etsın.... herkese tesekkur ederım cok sagolun.....
canımsın benim, Allahım sağ salim kızını kucağına almayı nasip etti, inşallah tüm kötülükler ondan uzak olur...
Biran önce resmini bekliyoruz tatlım 🙂
Duaların için ne desem az canım Allah razı olsun senden, o acılarının içinde beni unutmamışsın ya daha ne diyeyim ben sana, hepniz ayrı ayrı olmayan kız kardeşimin yeriini aldınız zaten 🙂
kizlar bana bugün suni sanci vercekler ( istemiyorum ama hastanedeki doktorlar öyle istedi) bu gece, yarin falan dogcak kizim... Dualarinizi bekliyorum... kendinize iyi bakin... öpüyorum herkezi...
kızlar uzun zaman oldu sizi görmeyeli doğum yapanlar olmuş allahım analı babalı büyütsün ve doğum yapacak olan arkadaşlarımada allah yardım etsin tatlı cadım cok tebrik edrim canım benim kızlar test yaptım ikinci çizgi çıktı çok mutluyum ama korkuyorum duarınızı bekliyorum inş bu sefer bebişim bana sımsıkı tutunur hiç bırakmaz salı kan testi yaptırıcam inş herşey yolunda gider hepinizi çok seviyorum duarım hep sizinle sizde bana dua edin tek tek öpüyorum
yazgülüm canım hamiş olmuşuz ikimizde aynı anda çok sevindim inş rabbim bu sefer bebişlerimizi korur ve sağlıcakla kucağimiza verir[/QUOTE
Kankim sen nerelerdesin, bizleri terk ettiğini düşünmeye başlamıştım artık...
Bu arada bir de hamiş olup gelmişsin canım tebrik ederim, inş. sağlıcakla alacaksın kucağına meleğini..
kızlar uzun zaman oldu sizi görmeyeli doğum yapanlar olmuş allahım analı babalı büyütsün ve doğum yapacak olan arkadaşlarımada allah yardım etsin tatlı cadım cok tebrik edrim canım benim kızlar test yaptım ikinci çizgi çıktı çok mutluyum ama korkuyorum duarınızı bekliyorum inş bu sefer bebişim bana sımsıkı tutunur hiç bırakmaz salı kan testi yaptırıcam inş herşey yolunda gider hepinizi çok seviyorum duarım hep sizinle sizde bana dua edin tek tek öpüyorum
yazgülüm canım hamiş olmuşuz ikimizde aynı anda çok sevindim inş rabbim bu sefer bebişlerimizi korur ve sağlıcakla kucağimiza verir[/QUOTE
Kankim sen nerelerdesin, bizleri terk ettiğini düşünmeye başlamıştım artık...
Bu arada bir de hamiş olup gelmişsin canım tebrik ederim, inş. sağlıcakla alacaksın kucağına meleğini..
oyyy kankin yesin seni emi canım benim ben sizi hiç terkedermiyim sadece uzaklaşip stres atmak istedim inş rabbim sanada nasip etsin en güzel bebişler dua et benim için gerçekten dualarınıza ihtiyacım var çok seviyore seni mucukk
yazgülüm canım hamiş olmuşuz ikimizde aynı anda çok sevindim inş rabbim bu sefer bebişlerimizi korur ve sağlıcakla kucağimiza verir
kız sen nerelerdesin yaaa özlettin valla kendini 🙂
sen gelmeyeli kızım oldu da hatta 2. ayını bitirdi...
canım hamilelik haberine inan çok sevindim, allah sağlıcakla kucağınıza vermeyi nasip eder inşallahhhhhhhhh.
olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun canım. inşallah herşey yolunda gider, görüşmek üzere çok öpüyorum.
Lalezarim bitanem cok sagol canim darisi en kisa zamanda senin ve bekleyen butun arkadaslarimin basina.. INsallah bu defa hersey yolunda giderde sag selamet kucagima alirim bebegimi..
yazgülümm çok güzel bi ahber verdin cnm ya Rabbim tamamına erdirsin inş.özlemişim eskilerden birilerini görmeyi gel yine olurmu bnmde yaklaştı doğum Rabbim hepimizi tamamına erdirsin
evlat isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bugüzelliği inşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yazgülüm,canim benim,uzun bir aradan sonra seni böyle güzel bir haberle burada görebilmek ne güzel.Seni can-i gönülden tebrik eder,bu sefer melegini saglikli bir hamilelikten sonra saglikli olarak kucagina almani dilerim.Hic korkma birtanem,hep olumlu düsünmeye calis.Bak benimde bebegim toplam 4 düsükten sonra bu sefer benimle.Allah büyüktür.insallah melegini sana bagislar.Dualarim seninle olacak canim,öpüyorum seni...
Gulum cok sagol icimi ferah tutmaya calisiyorum ama baya bir panik haldeyim su anda yanlis yapiyorum biliyorum ama kendimide frenliyemiyorum.. cok kotu birsey.. Boyle melegimede zarar veriyorum belkide.. Allahim onu bize bagislasin insallah..
herkese günaydın güzeller herkese hayırlı cumalar... tatlı cadım doğuma giriyor demek ayyyy belkide şimdi çoktan kucağına almıştır meleğini Rabbim tüm hamişleri bir avazda kurtarsın darısı başımıza lalezarıııım inşallah sende hemencik atlatırsın gözünü açıp kapayana kadar bitiverir herşey veeeeeee yazgülüüüüm canım tekrar tekrar okudum yazını nasıl sevindim anlatamam hiç kötü şeyler düşünme Rabbim inşallah bu meleğini sizinle beraber eyleyecek bak bende ilk meleğimi kaybettim ama ikinci meleğim çok şükür ki bizimle dualarımızı eksik etmeyelim canım...birbirimize ettiğimiz dualar hiç azalmasın öpüyorum herkesi
Izgilim incir guzelim benim zaten umutlarim hep sizlersiniz.. Burda bir suru once dusuk yapip simdi saglikli hamilelik doneminde olan hatta bebeklerini kucaklarina alan arkadaslarimiz var onlar sayesinde umudum hep var cok sukur.. Rabbim bu duyguyu nasip etti tekrar, hemde hic beklemedigim bir ayda.. Insallah tamaminida erdirir..
selam kızlar hayırlı cumalar
oooo tatlı cadım doğuruyormuş allah yardımcısı olsun kızını kucanda gorsun
yazgulum super habarle geldın allah tamamına erdırsın kucana aldın gunlerıde gorursun ınşallah
lalezarım allah şfalar versın kuşum eee
başka nasılsınız kızlar ben grıbten oluyom valla
canım sağol bende yada eşimde herhangibir sorun bulunmuyor tek derdimiz nazlı bebeğimiz gelmeye karar veremedi 😀 umarım sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun bu arada sitemize üye olsana uzaktan takip edeceğine gel aramıza katıl 🙂
sealm kızlarrrr... öncelıkle yazgulu canım tebrık ederım cooook sevındım ınsallah bu sefer saglıkla kucagına alırsın melegını.... evet kızlarrrr 28.01.2011 saat 11.25 te spınal anestezı ıle dogum yaptım,kızım 3 kg 80 gr agırlıgında dunyaya geldı...cok sukur saglıgımız yerınde ama sütüm yok beklıyoruz suan verıyorum ve hırsla asılıyor kendısı🙂ınsallah en kısa zamanda gelır bende huzurla emzırırım... lalezar,sılam_nisa basta sızler olmak uzere herkes ıcın dua ettım kızlarrrr allah ınsallah dualarmızı kabul etsın.... herkese tesekkur ederım cok sagolun.....
yazgülüm canım hamiş olmuşuz ikimizde aynı anda çok sevindim inş rabbim bu sefer bebişlerimizi korur ve sağlıcakla kucağimiza verir
Aysegul canimmmm inanamiyorum ne kadar guzel bir haber bu.. sen kac haftaliksin?? insallah bu defa ikimizinde hamileligi iyi gider ve bebeklerimize kavusuruz canim.. ayy cok sevindim