Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

herkese günaydın güzeller
herkese hayırlı cumalar...
tatlı cadım doğuma giriyor demek ayyyy belkide şimdi çoktan kucağına almıştır meleğini Rabbim tüm hamişleri bir avazda kurtarsın darısı başımıza
lalezarıııım inşallah sende hemencik atlatırsın gözünü açıp kapayana kadar bitiverir herşey
veeeeeee yazgülüüüüm canım tekrar tekrar okudum yazını nasıl sevindim anlatamam hiç kötü şeyler düşünme Rabbim inşallah bu meleğini sizinle beraber eyleyecek
bak bende ilk meleğimi kaybettim ama ikinci meleğim çok şükür ki bizimle
dualarımızı eksik etmeyelim canım...birbirimize ettiğimiz dualar hiç azalmasın
öpüyorum herkesi

selam kızlar hayırlı cumalar
oooo tatlı cadım doğuruyormuş allah yardımcısı olsun kızını kucanda gorsun
yazgulum super habarle geldın allah tamamına erdırsın kucana aldın gunlerıde gorursun ınşallah
lalezarım allah şfalar versın kuşum eee
başka nasılsınız kızlar ben grıbten oluyom valla

yazgulum super habarle geldın allah tamamına erdırsın kucana aldın gunlerıde gorursun ınşallah
Gecmis olsun canim,Allahtan acil sifalar diliyorum...

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:ebebek:
Ecce..........................................17 Ocak
Lovley......................................24 Ocak

:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:

Hazan.......................................5 Şubat
Şimall.................................. 6-10 Şubat
Pirenses.................................10 Şubat
Dilara1.....................................17 Şubat
Lalezar.................................... 21 Şubat

:leylek2010 ANNE ADAYLARI :leylek

erkek%20bebek.gif
HAZİRAN ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EYLÜL ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

erkek%20bebek.gif
EKİM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
KASIM ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:
Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

erkek%20bebek.gif
ARALIK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr):nazar:
Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:

:leylek2011 ANNE ADAYLARI:leylek
erkek%20bebek.gif
OCAK ANNE ADAYLARI
erkek%20bebek.gif

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr):nazar:

kızlar CARİZMA LALE ve TATLI CADIM doğum yaptılar hepsine geçmiş olsun diliyorum bebişlerini sağlıkla büyütsünler inşallah darısı başımıza

slam nisa seni uzun zamandir takip ediyorum senin adina gercekten cok uzuluyorum bende senin gibi bekleyenlerdenim insalah en kisa zaman da kavusuruz bebislerimize merak ettigim konu senin sorunun ne ,neden olmuyor tedavi goruyormusunuz biz daha baslamadik
canım sağol bende yada eşimde herhangibir sorun bulunmuyor tek derdimiz nazlı bebeğimiz gelmeye karar veremedi 😀 umarım sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun bu arada sitemize üye olsana uzaktan takip edeceğine gel aramıza katıl 🙂
Slm canlarim,

uzun bir sureden sonra tekrar geldim.. Biliyorsunuz eskisi kadar cok giremiyorum ama elimden geldigince hepinizi takip etmeye calisiyorum..

Belkide hatirliyorsunuzdur gecen haziran ayinda dusuk yapmistim ve ondan sonra kendimi biraz uzaklastirmistim burdan.. Gecen sure icinde tedaviye basladim.. Ve 3 aylik klomen kullanimindan sonra Rabbim bana bu ay tekrar bu duyguyu tatmayi nasip etti.. Su anda daha cok yeniyiz.. nasil bir hamilelik olacagini bilemiyorum ama insallah bu defa sonuna kadar iyi gider ve melegimi sag selamet kucagima alirim.

Canlarim hic bir zaman umidinizi kesmeyin ne olur..Doktor tedavi diyorsa tedavi gorun.. Ben hic beklemedigim bir ayda nasil oldugunu bile anlamadan bu ay hamile kaldim.. Emin olunki Rabbim ol diyince oluyor gerisi bos.. Bunu bu ay cok iyi anladim..

Her sabah evlat hasreti ile yanip tutusan butun din kardeslerim icin dua ediyorum. Insallah herkes en kisa zamanda bu duygulari tadar ve anne, baba olmak nasip olur.

Opuyorum hepinizi
Yazgülüm inşallah hayırlısıyla meleğini kucağına alırsın Allahım mutluluğunu daim etsin canım :bebeğim:

Selam kızlar,

Yarın tatlı cadım doğuma giriyor haberiniz olsun, bol dua edelim. Allah Asyasını sağ salim kucağına verir inşallahhhhhhhhh.
Tatlı Cadım inşallah bir avazda kurtulmuştur,ve şimdi minik meleği kollarında cennet kokusunu içine çekiyordur 😀

tatlı cadım doğuma giriyor demek ayyyy belkide şimdi çoktan kucağına almıştır meleğini Rabbim tüm hamişleri bir avazda kurtarsın darısı başımıza
lalezarıııım inşallah sende hemencik atlatırsın gözünü açıp kapayana kadar bitiverir herşey
veeeeeee yazgülüüüüm canım tekrar tekrar okudum yazını nasıl sevindim anlatamam hiç kötü şeyler düşünme Rabbim inşallah bu meleğini sizinle beraber eyleyecek
öpüyorum herkesi
İzgillümmmm nasılsınnn çok iyi ol hatta olun bebişinle öpüldün incir güzelim 😀
geçmiş olsun canım çabuk iyileş ama tamam canım 😀

cnm iim hamdolsun sabırsızlanıyorum artık tek o işte bide hangi yöntem die düşünüyorum aslında normal en güzeli ama arada bi aklıma sezeryanda geliyo uff hayırlısı olsun inş tatlım buarada sılma hep duamdasınız inş Rabbim en kısa zamanda göndercek nazlı meleğini sana cnm doğumdada edicem inş dua sende beni unutma duanda koaly bi doğum olsun saüğlıkla inş
bnm çıkmam gerek cnm eşim geçicek pc ye grşz yine inş aeol

lalezarım Allah kolaylık versin yardımcın olsun cnm buda geçicek inş şifalar diliyorum cnm

Gecmis olsun lalezarcim.Bugün aklim ve dualarim seninle...

öpüyorum herkesi

kızlar hepinize tşk ederim,
midemde pangastrit (midenin tamamının iltihaplanması) ve kös gevşemesi (mide kapakcığının gevşekliği yani reflü) varmış...

sealm kızlarrrr...
öncelıkle yazgulu canım tebrık ederım cooook sevındım ınsallah bu sefer saglıkla kucagına alırsın melegını....
evet kızlarrrr 28.01.2011 saat 11.25 te spınal anestezı ıle dogum yaptım,kızım 3 kg 80 gr agırlıgında dunyaya geldı...cok sukur saglıgımız yerınde ama sütüm yok beklıyoruz suan verıyorum ve hırsla asılıyor kendısı🙂ınsallah en kısa zamanda gelır bende huzurla emzırırım...
lalezar,sılam_nisa basta sızler olmak uzere herkes ıcın dua ettım kızlarrrr allah ınsallah dualarmızı kabul etsın....
herkese tesekkur ederım cok sagolun.....

Geri