Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayyy canımmsınn yaa maaşallah prenses gelmiş
Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin canım biraz toparlanınca bize resmini göster olur mu küçük hanımın 🙂 çok sevindim canım doğumun iyi geçmiş ne güzel ve meleğin sapa sağlam annesinin kollarında binlerce şükür ve duanda beni de unutmadığın için teşekkürler Allahım sizden razı olsun öpüyorum mis kokulu meleğini :bebeğim:

kizlar bana bugün suni sanci vercekler ( istemiyorum ama hastanedeki doktorlar öyle istedi) bu gece, yarin falan dogcak kizim... Dualarinizi bekliyorum... kendinize iyi bakin... öpüyorum herkezi...

çok şükür canım gözünüz aydın, rabbim seni sağlıcakla meleğine kavuşturdu...
sütü sıkıntı yapma gelir, benim de 4. gün gelmişti. ama benim kızım vazgeçti. sen hiç ara vermeden yarım saatte bir emzir canım.
asyamız sağlıkla büyüsün inşallah

kızlar uzun zaman oldu sizi görmeyeli doğum yapanlar olmuş allahım analı babalı büyütsün ve doğum yapacak olan arkadaşlarımada allah yardım etsin tatlı cadım cok tebrik edrim canım benim kızlar test yaptım ikinci çizgi çıktı çok mutluyum ama korkuyorum duarınızı bekliyorum inş bu sefer bebişim bana sımsıkı tutunur hiç bırakmaz salı kan testi yaptırıcam inş herşey yolunda gider hepinizi çok seviyorum duarım hep sizinle sizde bana dua edin tek tek öpüyorum

yazgülüm canım hamiş olmuşuz ikimizde aynı anda çok sevindim inş rabbim bu sefer bebişlerimizi korur ve sağlıcakla kucağimiza verir

Bende bu kaçak nerde diyodum canım inan çok ama çok sevindim dualarım seninle inş sıkı sıkı tutuncak annesine çok öpüyorum seni