normalde tam dogum kanalına gırmemiştı 2 hafta öncekı kontrolde dun ıste tekrar donunce neeee demısım🙂 doktor teyzemız tekrar dönüp dönmeme konusunda suan beklıcez dedı bakalım beklıyoruz artık haftada bıre düştü kontrol o degılde boyle son zamanlarda anıden dönen bebeklerde kordon dolanması sorunu yasanırmıs allah korusun ondan dolayı bayagı korktum baska bır ultrasona yönlendırdı cok sukur bısey cıkmadı ama tetıkteyım ısın dogrusu anı hareketlerden kacın dedı bakalım carsambaya kadar ne durumda olcaz.....Tersliği çin ne diyor dr amcası, inşallah döner daha zamanın var sanırım döner o zamana kadar canım canını sıkma...
Allahım kolaylıklar versin evet yaaaaa zordur son günler, uyku falan hak getire değil mi... canım benim sabır az kaldı... bebeğeini düşün kötü hissettiğinde ..
Kısmet canım tabikide, hiç beklenmedik anlarda gelebilir haklısın.. bugün sabahtan adet olacak gibi karın ağrım vardı, heralde geldi dedim ama gelmedi hala, gerci günüm yarın... göğüs uçları işte baya bir acı var...
ınsallah gelmez canım ya ınsan beklemedıgı ada alınca bu haberı daha b ır guzel oluyor.....ama sunu soylıcem heran dua ettıgım heran aklımdasın adın dılımde hep....