Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

soğana başladım incirde yiyeceğim çörekotu bal tarçını denicem bide bakalım

ilacın adı neydi ne için vercekti doktor ilacı
teşekkürler Allah herkeze versin

evet doğru ama insan üzülüyor işte bekliyoruz bikaç ay sonra tekrar deneyebilirmişiz

mesajlarınız için teşekkürler melişler....kızımın adı ALYA profilime resminide koydum teyzeleri..nasıl bebişim...
Allah ım çok bir bebeğin var asloş maşallah Allah nazardan saklasın. bu arada valla seni tebrik ediyorum ha bu tombiş kızı normal doğumla dünyaya getirmiş olman tskdire şayan. oyyy pek tombik ya kız nasıl doğurdun anlat bakayım ben de normal istiyorum inş bi sıkıntı olmazsa. kolay mı oldu 5 dk vay anammm bizlere de böylesi nasip olsun. gerçekten hani zayıf olsa diyeceğim tamam kolayca gelivermiştir ama bu güzel bebiş sana zorluk çıkarmadı mı. yumuk yumk ısırırım yaa:bebeğim::ıslık:

arkadaşlarım yazdıklarınız için teş ederim yağmur sılam gizemlim ve diğer meleklerim...
dünürümmm sen merak etme damadına iyi bakıyorum da nerelerdesin yaaa pek karşılaşmıyoruz

soğana başladım incirde yiyeceğim çörekotu bal tarçını denicem bide bakalım

ilacın adı neydi ne için vercekti doktor ilacı

teşekkürler Allah herkeze versin
canım ben soğan kurunu denedım 15 gun ama faydasını goremedım iğne verecektı yumuşlar buyun dıye puko varya
canım senın bır bebışın varmı yoksa raporla alabılıyon evet cok pahalı bende bıraktım beklemekten başka caremız yok umudumu yıtırdım ama bılıyorsunkı en umutsuz zamanda bile buyuk allahımız var duaaa et
mesajlarınız için teşekkürler melişler....kızımın adı ALYA profilime resminide koydum teyzeleri..nasıl bebişim...
canım cok guzel bebişin allah bağışlasın
izgilim inanki yazın benı duygulandırdı evet haklısın iğne fılan mahana verecek olan da allah değilmi canım sen nerelerdesın pirens miz nasıl buyudumu kac haftalık oldun duaların eksık etme öpüyorum kuşum