oooyyyy datluum yaaaaa ne güzel bir melek bu... Rabbim hayırlı uzun ömür versin aayyy çok tatlı maşallah maşallah...
berranurum bacımmmm görüşemedik ne zamandır yaawww neler yapıyon bi ara normal doğumdan korkuyorum diye yazmıştın sanırım düşüncen biraz değimiş...bacım normal doğum olacaksa hiç korkma en sağlıklısı normal doğummuş ama işler yolunda gitmezsede normal doğum için zorlanmanın bi anlamı yok
geçende bi programda bir kadın doğumcu normal doğumla sezeryanı anlattı...görsen neredeyse yalvaracak doğum yapacak olanlara eğer herşey yolundaysa normal doğumdan vazgeçmeyin diye...normal doğumda doğum anındaki o kasılmalar sayesinde bebeğin içindeki su boşalıyormuş böylelikle doğumdan sonra nefes alması daha kolaylaşıyormuş birde bebek çatıdan geçerken kafatası kemikleri iyice birleşiyormuş...doktor daha birsürü şey anlattı ama aklıma şimdilik bunlar geldi.. bende zaten normal doğum istiyordum doktoru dinledikten sonra dahada bir ister oldum çok şükür kişimdilik bir korkum yok umarım herşey yolunda giderde normal doğum olur ama sezeryan olsa bile epidural istiyorum o anı yaşamak istiyorum
uuuyyyyyy amma uzun yazmışım yaawww neyse datluuum görüşürüz inşallah en yakın zamanda opeyruuum
canım benim sen beni yaz hemen şimdi okuyorum inşallah Rabbim bu duayı size sebeb eder eğer 100 tane yetmezse daha fazlada okuyabilirim sen bildirirsin canım dualarım seninle inşallah
pirenses hemşom neymiş öyle o morelim bozuk falan hııımmmmm geliyor seans duymiiiiiim bir daha...Rabbim ol dedikten sonra neler oluyor bunun en iyi bilincinde olan kişilerdesin duamızı eksik etmeyelim inşallah...Rabbimin izniyle ettiğimiz dualar inşallah en kaliteli iğneden bile daha etkili olurda hemencik hamiş kalırsın kuşuuum
hadi bakalım bugün cuma ettiğimiz bütün dualar Allah cc katında kabul olunan dualardan olsun öpüyorum herkesi