Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ

Dilara1.....................................18 Ocak
Lalezar.................................... 22 Ocak
Lovley......................................24 Ocak
Sılam_nisa..................................27 Ocak
Hazan.......................................5 Şubat
Şimall.................................. 6-10 Şubat
Prenses.................................10 Şubat
2010 ANNE ADAYLARI

MAYIS ANNE ADAYLARI

Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr)

HAZİRAN ANNE ADAYLARI

papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr)

unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>)

Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)

Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

EYLÜL ANNE ADAYLARI

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

EKİM ANNE ADAYLARI

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)

KASIM ANNE ADAYLARI

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

ARALIK ANNE ADAYLARI

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

2011 ANNE ADAYLARI

OCAK ANNE ADAYLARI

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr)

selam prinses bende aynı durumdayım seninle doktor iğneye geçelim dedi iğneler 400 milyon aylık tabi bunu karşılayacak durumum yok ve tedaviyi bıraktım hayırlısı hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun iğneleri devlet karşılamıyo artık bende ne yapacağımı şaşırmış haldeyim hayırlısı artık ne yapalım

Aslicim,gözün aydin canim.Allah minik prensesini saglikla ve anneli babali büyütmenizi nasib etsin.Masallah cok tatliii,bayildim yaaa🙂Ayrica dogum kilosuda iyiymis masallah.Vay be,demek 5 dakikada dogurdun,hemde yanilmiyorsam ilk cocugunu.Cidden cok sansliymissin...

Amin kizlar.Allah sizlerede ve isteyen herkese nasib etsin insallah.Her zaman dualarimdasiniz...

aslıgökçe maşallah kızına cnm bnm ya çok tatlı Rabbim hayırlı uzun ömürler versin darısı bize nolur aklına gelirsek dua et senin gibi bi avazda kurtulalım inş normal doğumu bukadar güzel yaşayan biri olarak darısı bize olsun inşş buarada eşleri doğuma alıyolarmı bende çok isterim eşimle olmayı o an bana çok büyük destek oalcağından eminim Rabbimin izniyle

Merhaba arkadaşım az çok beni tanıyorsun ,ben evlat hasretiyle yanan bir yüreğim…Rabbim henüz bir evlat nasip etmedi fakat;ben ondan umudumu kesmedim.O’na her gün yalvarıyorum dualar ediyorum hayırlı bir evlat nasip etsin diye…Şimdi arkadaşlardan biri bana senin için ‘’SALAT-I TEFRİCİYE okuyalım dedi,ben başladım şuanda okuyorum ve nasipse eğer 19.01.2011 tarihinde dua bitecek.Benim senden isteğim eğer vakit ayırabilirsen benim için 100 tane Salat-ı Terficiye okuyabilir misin?Rabbim hangi ağızdan çıkan duayı daha çabuk kabul eder bilemiyoruz,bunun için senden dua istiyorum eğer mümkünse tabi…Eğer bu mesajı yukarıda belirttiğim tarihe kadar okumamış olursan dikkate alma ama eğer bu tarihten önce alabilirsen ve eğer okuyabilirim dersen lütfen bana mesaj atar mısın?Bu dua 4444defadan ne bir eksik ne bir fazla okunmamalı onun için okuyabileceksen lütfen bana yaz.Allah razı olsun…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com😱ffice😱ffice" /><o😛></o😛>

mesajlarınız için teşekkürler melişler....kızımın adı ALYA profilime resminide koydum teyzeleri..nasıl bebişim...
oooyyyy datluum yaaaaa ne güzel bir melek bu... Rabbim hayırlı uzun ömür versin aayyy çok tatlı maşallah maşallah...
berranurum bacımmmm görüşemedik ne zamandır yaawww neler yapıyon bi ara normal doğumdan korkuyorum diye yazmıştın sanırım düşüncen biraz değimiş...bacım normal doğum olacaksa hiç korkma en sağlıklısı normal doğummuş ama işler yolunda gitmezsede normal doğum için zorlanmanın bi anlamı yok
geçende bi programda bir kadın doğumcu normal doğumla sezeryanı anlattı...görsen neredeyse yalvaracak doğum yapacak olanlara eğer herşey yolundaysa normal doğumdan vazgeçmeyin diye...normal doğumda doğum anındaki o kasılmalar sayesinde bebeğin içindeki su boşalıyormuş böylelikle doğumdan sonra nefes alması daha kolaylaşıyormuş birde bebek çatıdan geçerken kafatası kemikleri iyice birleşiyormuş...doktor daha birsürü şey anlattı ama aklıma şimdilik bunlar geldi.. bende zaten normal doğum istiyordum doktoru dinledikten sonra dahada bir ister oldum çok şükür kişimdilik bir korkum yok umarım herşey yolunda giderde normal doğum olur ama sezeryan olsa bile epidural istiyorum o anı yaşamak istiyorum
uuuyyyyyy amma uzun yazmışım yaawww neyse datluuum görüşürüz inşallah en yakın zamanda opeyruuum
canım benim sen beni yaz hemen şimdi okuyorum inşallah Rabbim bu duayı size sebeb eder eğer 100 tane yetmezse daha fazlada okuyabilirim sen bildirirsin canım dualarım seninle inşallah

pirenses hemşom neymiş öyle o morelim bozuk falan hııımmmmm geliyor seans duymiiiiiim bir daha...Rabbim ol dedikten sonra neler oluyor bunun en iyi bilincinde olan kişilerdesin duamızı eksik etmeyelim inşallah...Rabbimin izniyle ettiğimiz dualar inşallah en kaliteli iğneden bile daha etkili olurda hemencik hamiş kalırsın kuşuuum
hadi bakalım bugün cuma ettiğimiz bütün dualar Allah cc katında kabul olunan dualardan olsun öpüyorum herkesi