Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Slm kızlar ne zmandır ugramadım buraya fırsat olmadı yeni hamişlerimiz var hepsini tebrik ederim allahım kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlarada tez zamanda bebek sahibi olsun aminnnnnnnn

canim benim yaaa Allah razi olsun senden. bu güzel dua yi bizimle paylastigin icin.... Rabbim insallah seninde ve hepimizinde duasini kabul eder ve tez vakitte bebislerimize kavusturur bizleri

Slm kızlar ne zmandır ugramadım buraya fırsat olmadı yeni hamişlerimiz var hepsini tebrik ederim allahım kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlarada tez zamanda bebek sahibi olsun aminnnnnnnn

selam fistikk... nasilsin? coktandir girmemistinnn... ölemistik senide... tatlim kib 😉

kızlar günaydın.uzun zamandır bende giremiyordum topiğe.hamile arkadaşıma tebriklerimi iletiyorum.umarım herşey senin için yolunda gider.benim bu ayda tutmadı.aslında hasta değildim.dün gece ilişkiye girince bi miktar kan geldi ve kahverengi akıntı geldi.hepsi bu.şimdi devamı gelmiyor.ama hamile değilim sonuç bu en azından.bir dahaki tarih 6 şubat.eşimle artık karar verdik.bu ayda deneyip doktora gideceğiz birlikte.neden olmuyor.tutunamıyormu.çatlama mı olmuyor.sperm kalitesimi düşük.neyse artık öğrenmek istiyorum.çok yoruldum,çok istiyorum.Allahımdan başka sığınacak yerimiz yok.O hepimizin yardımcısı olsun.Katından bize de salihli evlatlar nasip et.Amin.Amin.Amin.

günaydin kizlar...
yeni hamislerimizi tebrik ediyorum... allahim isteyen her kadinada tez vakitte nasip etsin insallah...

benim dogum zamanim doktora göre gelmis, ama kizimin niyeti yok gibi... normal dogum bekleniyoruz...
hamisler size tavsiyem... zaman gecmiyor demeyin... cünkü bi bakiyorsunuz, doguma gidiyorsunuz, ben daha hevesimi alamadan dogurcam 🙂
bana dua edin... kolay bi dogum gecirim....

benim Dualarim herzaman sizinle....

Allah tez zamanda bi avazda kurtarsın canım inşallah.

canımmm cook tesekkur ederım destegın ıcın tutabılmek cok zor sabretmek cok zor rabbim sabrımızı bol versın en kısa zamandada evlat sevgısıyle ödüllendirsin inş cümlemizi
doktora gıttıkten sonra bı takım kararlar aldım canım artık duzenlı olarak yürüyüşe cıkıyorum evde mesgaleler buluyorum daha az arastırıyorum inş atıcam kafamdan PKO yu tavsıyelerınede uyacagım zaten seni cok sevıyorum gönlunun genişligini kalbının güzelligini dualarını tavsıyelerını iyiki varsın arkadasım iyiki varsin

çokkkk sevındım senın adına ne kadar güzel yaaa RABBİM OKADAR BÜYÜKSÜN Kİİ benımde polıkıstık over sorunum var yenı ogrendım ınş rabbim banada burdakı arkadaslarımada nasıb eder hayırlı ugurlu olsun olsun inş

RABBİM büyük nelere kadir
okudumm sılam benım için biri ışık gönderdı RABBİM