kızlarrrrrrr hamileyim çok şükürrrrrrbundan 3 ay önce falan yazmıştım adetim gecikti diye ama malesef hamile değildim doktora gittiğimde polikistik over sendromu olduğumu ancak tedavi ile gebe kalmamın kolay olacağını söyledi.geçen ay yine adet olmadım 1 hafta bekle farlutal al dedi çünkü kanda gebelik yine yoktu ayrıca 1 kutu da klomen yazdı adetin olunca 5.gün iç diye tamam dedim...ama sürekli dua ettim Rabbim herşey senin bir OL demene bakar OL dersen OLUVERİR diye ve çok şükür rabbim duamı kabul etti...farlutal kullandım yine olmadı doktoru aradım 2 gün daha bekle test yap gebe olabilirsin dedi ve bugün eşimin ısrarı üzerine testi yaptım yine tek çizgi bekliyordum ama o da ne hemen ikincisi de belirdi şükürler olsun rabbime hazinesi geniştir...yani arkadaşlar ben tam 2 ay adet görmeden hamile kaldım düşünsenize Allah ol dedi olduşimdi tek korkum farlutalin bebeğime zarar verir mi düşüncesi inş kalp atışlarını da dinlemeyi nasip etsin rabbim ve tüm isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu...