Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

mrb melekler
yine kımseler yok yaa 🙁
bu adet gecıkmelerı ve agrıalrı benı mahfetti aylardır dün nihayet doktora gidebildim polikistik over teshısım var artık bugunde hormon sonuçalrım cıkacak ona gore tedavıye baslarız dedı doktorum böyle bi sorun yasayanınız varmı?

tatlı Cadımmmmmm, nasılsın canımmm,?
ıyıyım canım sen nasılsın?göbüştekı kucuk herıf buyumus masallah...
oglusuna da gecmıs olsuncanım ınsallah sonuclar ıyı cıkar......bızde ıyıyız canım sıkıntımız yok sukur ama artık zorlanıyorum herseyde vakıt de gecmıyor......34.haftamızdayız bakalım ne zaman gelıcek bızım nazlı kız......
sızlerı cok özledım gercekten...bız eskıler ne guzeldık herkesı cok özledımmm ne guzel gunlermıs oysakı...keske hep aynı sekılde devam etseymısız sohbetlerımıze......

selam kızlar 34.haftamızın ıcındeyız....bugun kontrolumuz vardı ters duruyordu en son gıttıgımde bugun dönmüş ama tam dogum pozısyonunda degıl yıne bakalım ne olacak......2232 gr olmus hersey yolunda cok sukur....kansızlık cıktı bende bu sefer sınırın altına düşmüş.....az kaldı ama artık hersey zorlastı....allahım kolay dogum nasıp etsın ınsallah...bu arada kızlarrrrr lalezar,sılam_nısa,aysegullll ve aklıma gelen butun arkadaslarıma bugun doktordayken bol bol dua ettımmmm allahım kabul etsın ınsallahhhhh

slm kizlar, 2 hafta sonra girer normalde dogum kanalina insallah tatlicadim dönmüs ya buda cok güzel haber, sonlara dogru cidden zorlasiyo hersey kalkamiyorum ayakkabimi bile tek basima zor giyiyorum belim agriyo bacaklarim agriyo ama degiyo saglikli sihhatli bi dogsun yavrum daha ne isterim 🙂

sılam ne guzel dua yazmısın rabbim kabul etsın dualarımız inş bian önce göndersın meleklerımızı
inşallah şimall Rabbim yüzümüzü güldürsün,canım polikistik overli olarak buradan samyha vardı o tedavisiz hamile kalabilmişti bir onu biliyorum Rabbim şifa olarak meleğini gönderir inşallah :esra:
maaşallah canım büyümüş ve annesine geleceğini haber veriyor yavaş yavaş meleğin
inşallah sağlıklı ve kolay bir doğum olur cadım ve bizede dua ettiğin için çok teşekkürler Allah razı olsun 🙂

arkadaşlar nasılsınız dün yumurtalar toplandı bugün aradım hiç döllenme yok tedavi bitti dediler şok oldum çok üzülyorum birsürür iğneler kullandım nasıl olmaz anlamıyorum kikaçgün sonra içimde olcak diye düşünürken hiç bişey olmadı

şimalcim ben seninle aynı durumdayım bu hastalıktan kurtulma gibi lüksümüz yok adet düzensizliği kısırlık hepsi var 6 ay bebek tedavi gördüm ve sonuç olumsuz bıraktım artık tedaviyi senin nasıl hastalık ilerlemişmi?

[]
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

Prenses.................................30 Aralık

BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ

Dilara1.....................................18 Ocak

Lalezar.................................... 22 Ocak
Sılam_nisa..................................27 Ocak
Şimall.................................. 6-10 Şubat

2010 ANNE ADAYLARI

MAYIS ANNE ADAYLARI

Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr)

HAZİRAN ANNE ADAYLARI

papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr)

unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>)

Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)

Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

EYLÜL ANNE ADAYLARI

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

EKİM ANNE ADAYLARI

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)

KASIM ANNE ADAYLARI

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

ARALIK ANNE ADAYLARI

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

2011 ANNE ADAYLARI

OCAK ANNE ADAYLARI
[/QUOTE]