Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ay aman ya giriş yapana kadar 15 dk geçti ne sinir bişi oldu bölee
lalezarım cnm arkdaşım baktım kimse yok sende görünmüyodun ondna çıktım cnm anca görüyorum bi denk gelemiyoruz nolduk böle yaa geçen sen nasıldık eskiler herkes gitti 🙁 en eskilerden sen ve ben varız burda kimseler gelmiyo diğer arkadaşlarda yokk 🙁
nasılsın cnm umarım herşey yolundadır en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum ilk sırada sen varsın inşallah cnm aeol grş umarım öptm

çok şükür cnm iim
buaralar bi doğum korkusudur sardı beni bide mrs.m cnm sende tetonoz aşısı olmamıştın dimi bende olmadım ama keşke olsamıydım yaa geçti zaman artık kortum bende erteledim hep allahın ziniyle bişicik olmaz dimi🙁

iyi olmana sevindim tatlım

yok canım o aşıyı olmadım, doktorum çok da önemli değil dedi. öyle deyince ben de önemsemedim. yoo hiç keşke deme. ben sadece acaba ev kazası falan olur mu diye tereddüt ediyordum. ama çok şükür birşey olmadı. olmaz olmaz canım sen yeter ki daha dikkatli hareket et.

o doğum korkusu son hafta beni de sarmıştı ama normal doğum korkusu olmuştu. diğerinden hiç korkmuyordum. inşallah yolunda gider, korkulacak hiçbir şey yok inan.

elam nasıl cnm büyüyo maşlalah ya Rabbim bizede nasip etsin kucaklamayı inş

çok şükür iyi canım, büyüyor hissediyoruz... yanınızda olduğu için değiştiğini anlayamazsınız diyorlardı ama anlaşılıyor 🙂 :nazar:
arada geceyi gündüzle karıştırıyor ama idare ediyoruz işte 🙂 bir de bazen kabızlık oluyor o kadar.
inşallah canım sen de sağlıcakla kucağına al bebişini.

iyi olmana sevindim tatlım

yok canım o aşıyı olmadım, doktorum çok da önemli değil dedi. öyle deyince ben de önemsemedim. yoo hiç keşke deme. ben sadece acaba ev kazası falan olur mu diye tereddüt ediyordum. ama çok şükür birşey olmadı. olmaz olmaz canım sen yeter ki daha dikkatli hareket et.

o doğum korkusu son hafta beni de sarmıştı ama normal doğum korkusu olmuştu. diğerinden hiç korkmuyordum. inşallah yolunda gider, korkulacak hiçbir şey yok inan.
tmm cnm dediğin gibi dikkat edelim bide Rabbime emanet sonuçta bişi olmaz inş🙂
heh işte bende normal doğumdan korkuyorum tatlım ya uff herkes doğuruyo sonuçta onlar nasıl dayanıyolar ama nebiliim işte içimde böle bi korku başladı bu haftada hayırlsıyla kurtulalım inş.aslında sezeryandan da azcık korkuyorum ama o daha kolay gibi geliyo yinede.hayırlısı olsun inş cnm

çok şükür iyi canım, büyüyor hissediyoruz... yanınızda olduğu için değiştiğini anlayamazsınız diyorlardı ama anlaşılıyor 🙂 :nazar:
arada geceyi gündüzle karıştırıyor ama idare ediyoruz işte 🙂 bir de bazen kabızlık oluyor o kadar.
inşallah canım sen de sağlıcakla kucağına al bebişini.
aminn cnm
farkedilmezmi ya gözünün önünde o minicik şey nasıl değişiyo yerim ben onu teyzesini gülü maşallah cnm boncuk gibi gözlerine hele
Allahım sağlıklı hayırlı ahlaklı evlat eylesin hepimizinkini inş

tmm cnm dediğin gibi dikkat edelim bide Rabbime emanet sonuçta bişi olmaz inş🙂
heh işte bende normal doğumdan korkuyorum tatlım ya uff herkes doğuruyo sonuçta onlar nasıl dayanıyolar ama nebiliim işte içimde böle bi korku başladı bu haftada hayırlsıyla kurtulalım inş.aslında sezeryandan da azcık korkuyorum ama o daha kolay gibi geliyo yinede.hayırlısı olsun inş cnm

normal doğum kolaymış ama muayenesi berbatttttt birşey (seni korkutmak istemem de doğrusu bu)... açılıp açılmadığını kontrol etmesi hamilelik boyunca olan en kötü şeydi bence. sezeryan bana daha da kolay geldi valla. ama kendini korkutma hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

sen aşıyı da dert etme, sakınan göze çöp batarmış bilirsin... sadece dikkatli ol yeter canım.

aminn cnm
farkedilmezmi ya gözünün önünde o minicik şey nasıl değişiyo yerim ben onu teyzesini gülü maşallah cnm boncuk gibi gözlerine hele
Allahım sağlıklı hayırlı ahlaklı evlat eylesin hepimizinkini inş

evet yaa inşallah gözler mavi ya da yeşil kalır.
amiiiiiiiiinnnnnn inşallah canım, rabbim hepsini hayırlı eylesin.

Geri