Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Allah yavrunu saglikla huzurla bir omur sana bagislasin canim...

Nasil sancisiz acilma olmus anlat kiz neler yaptin bizde uygulayalim hemen hahaha
oldu valla.sancısız açıldı.benden önce başka bi kadın nstye girdi 6 cm açılmış.dr ona hiç belli etmiyorsun demişti.biz de annemle gülüyorduk nasıl hissetmemiş falan diye.ben bi girdim nstye 10 dk.da 3 kasılmam varmış ben de farkında değildim

:ebebek:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:ebebek:

:bebem:BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ:bebem:

Dilara1................................23 Aralık
Ygmr06................................24 Aralık
Lalezar................................ 25 Aralık
Şimall.................................. 28 Aralık
Bir Melek Diliyorum .................. 29 Aralık
Prenses.................................30 Aralık
Dilrubaa...................................3 Ocak
Hazan_11................................. 9 Ocak

:leylek2010 ANNE ADAYLARI :leylek

:erkek bebe:NİSAN <LINKZ id=linkz15><NOBR target="blank" yvkiw="linkzHighlighted_4191">ANNE</NOBR></LINKZ> ADAYLARI:erkek bebe:
aslıgökçe .............................. 27 <NOBR target="blank">Nisan</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

:erkek bebe:MAYIS <LINKZ id=linkz16>ANNE</LINKZ> ADAYLARI:erkek bebe:
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

:erkek bebe:HAZİRAN <LINKZ id=linkz12>ANNE</LINKZ> ADAYLARI:erkek bebe:
papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 <LINKZ id=linkz8>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 <LINKZ id=linkz9>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

:erkek bebe:TEMMUZ <LINKZ id=linkz14>ANNE</LINKZ> ADAYLARI:erkek bebe:
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

:erkek bebe:AĞUSTOS <LINKZ id=linkz13>ANNE</LINKZ> ADAYLARI:erkek bebe:
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

:erkek bebe:EYLÜL <LINKZ id=linkz17>ANNE</LINKZ> ADAYLARI:erkek bebe:
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

:erkek bebe:EKİM ANNE ADAYLARI :erkek bebe:
Lara74.......................................<LINKZ id=linkz16>31</LINKZ> Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

:erkek bebe:KASIM ANNE ADAYLARI:erkek bebe:
Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Ayyşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

:erkek bebe:ARALIK ANNE ADAYLARI:erkek bebe:
faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

Geri