Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ

Dilara1................................23 Aralık
Ygmr06................................24 Aralık
Lalezar................................ 25 Aralık
Şimall.................................. 28 Aralık
Bir Melek Diliyorum .................. 29 Aralık
Prenses.................................30 Aralık
Dilrubaa...................................3 Ocak
Hazan_11................................. 9 Ocak

2010 ANNE ADAYLARI

NİSAN <LINKZ id=linkz15><NOBR target="blank" yvkiw="linkzHighlighted_4191">ANNE</NOBR></LINKZ> ADAYLARI

aslıgökçe .............................. 27 <NOBR target="blank">Nisan</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

MAYIS <LINKZ id=linkz16>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr)

HAZİRAN <LINKZ id=linkz12>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr)

unforgiven.............................7 <LINKZ id=linkz8>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

berranur ............................ 23 <LINKZ id=linkz9>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr)

TEMMUZ <LINKZ id=linkz14>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>)

Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

AĞUSTOS <LINKZ id=linkz13>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)

Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

EYLÜL <LINKZ id=linkz17>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

EKİM ANNE ADAYLARI

Lara74.......................................<LINKZ id=linkz16>31</LINKZ> Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)

KASIM ANNE ADAYLARI

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

Ayyşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

ARALIK ANNE ADAYLARI

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

İnşallah ilk denemede tutar ama biz bir iki ay daha beklicez Allah büyük hayırlısı olsunn

canım eşindeki sorun ne neden olmazmış sen başka doktorlarada git bence
Sperm şekil bozukluğu varmış ilk gittiğim doktor eşinde bir sorun yok demişti ikinci ve tesadüfen gittiğim doktor eşimin testini istedi sorun var ürolojiye gitmeniz gerekiyor doğal yollardan hamile kalamassınız dedi üroloğa gittik oda doğal yollardan şansınız varsa olur ama aşılama size uygun dedi Bu arada eşim bekarken varikosel ameliyatı olmuş benim bu olaydan sonra haberim oldu Hayırlısı olsun artık ben eşimi çoook seviyorum ona bişey olmasında

walla canm 6 cm olana kadar da sancı hissetmedim.bel ağrısı karın ağrısı vardı ama sancı şeklinde bişey değildi.işin ilginç yanı sancı hissetmedim ama belden aşağı uyuşturduklarında da uyuşmadı çok ağrı duydum.genel anesteziye geçmek zorunda kaldılar.bu arada asel mina çok güzel.inşaallah kimliğini eline alırsın prensesinin.o da çok heyecan verici bişey oluyor

selammm.... Meryem tebrikler cnm , Rabbim analı balı büyütsün inşaallahh.... herkese selamlar , kimsecikler yok , çıkıyorum...
teşekkür ederim canım yaa.sıra sende bakalım