Dilara1................................23 Aralık Ygmr06................................24 Aralık Lalezar................................ 25 Aralık Şimall.................................. 28 Aralık Bir Melek Diliyorum .................. 29 Aralık Prenses.................................30 Aralık Dilrubaa...................................3 Ocak Hazan_11................................. 9 Ocak
olsun canını üzme... hayırlısıyla aşılama ya da tüp bebek inşallah ilk denemede tutar.
onlarda da stresin yeri yok biliyorsun değil mi canım. stres yüzünden aşılama ya da tüp bebek tutmayabiliyormuş. tamamen rahat ol ve inançlı davran. inşallah meleğin en kısa zamanda gelir.
Sperm şekil bozukluğu varmış ilk gittiğim doktor eşinde bir sorun yok demişti ikinci ve tesadüfen gittiğim doktor eşimin testini istedi sorun var ürolojiye gitmeniz gerekiyor doğal yollardan hamile kalamassınız dedi üroloğa gittik oda doğal yollardan şansınız varsa olur ama aşılama size uygun dedi Bu arada eşim bekarken varikosel ameliyatı olmuş benim bu olaydan sonra haberim oldu Hayırlısı olsun artık ben eşimi çoook seviyorum ona bişey olmasında
canim tekrar tebrik ederim.. allah anali babali, saglikli, mutlu, büyütsün insallah...
kiz 4 cm acilmis hicmi hissetmedin 🙂 en cok sanci acilma esnasinda oluyor diye anlatiyor bizim ebe hep. öyle yada böyle yavruna sag saglim kavusmusunya gerisi önemli degil...
walla canm 6 cm olana kadar da sancı hissetmedim.bel ağrısı karın ağrısı vardı ama sancı şeklinde bişey değildi.işin ilginç yanı sancı hissetmedim ama belden aşağı uyuşturduklarında da uyuşmadı çok ağrı duydum.genel anesteziye geçmek zorunda kaldılar.bu arada asel mina çok güzel.inşaallah kimliğini eline alırsın prensesinin.o da çok heyecan verici bişey oluyor