Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Aynen tatlım vallaha yaaaa 🙂 Ece'cim napıyor şimdi, nasıl kime benziyor, gözleri ne renk, saçı ne renk, kaç kg doğdu boyu herşeyi merak ediyorum, anlat anlat... 🙂

kızım tamamen babası 🙂 azıcık bana benziyor şimdililk yani.... belki de değişir 🙂
gözler renkli duruyor mavi-yeşil gibi. muhtemelen renkli olur. saçı açık kumral sarı arası, kaşları yok 🙂 var da sarı gibi. 3500 gr doğdu 37+5 te çıkageldi. boyunu ölçmediler artık ölçmüyoruz dediler kalça çıkığına yol açmamak içinmiş. doğduğunda kıpkırmızıydı. teni beyaz olanlar kırmızı olurmuş. şimdi beyazlamaya başladı. artık sadece ağlayınca ve tuvaletini yaparken kızarıyor 🙂 bazen mızmız o zaman sinirleniyorum biraz.
öyle işte canım darısı en güzeliyle senin başına inşallahhhhhhhh

Ahhhhhh kuzumuda yerim ben onu nasıl tatlı bişi doğurmuşsun canım yaaaaaaaa, ayyy insan bakmaya kıyamıyor, bin kere maşallah, Allahım nazarlardan esirgesin inşallah 🙂

teşekkürler canımmmm amin canım inşallah. bugün 17 günlük oldu kuzum. allahım inşallah sizlere de meleklerinizi göndersinnnnn amin.

biliyorumda.denedimde,soğan kürünün hiç 2 faydasını görmedim.civanperçemi yüzündemde hastalandım.
birazda kızgınım,ondan d.kontrol ilacı kullanmaya başlayacağım en azından adetlerim düzene girsin.

Kızlar ya bende doğal yollardan hamiele kalamazmışım eşimde sorun çıktı dr aşılama yada tüp bebek diyor

olsun canını üzme... hayırlısıyla aşılama ya da tüp bebek inşallah ilk denemede tutar.
onlarda da stresin yeri yok biliyorsun değil mi canım. stres yüzünden aşılama ya da tüp bebek tutmayabiliyormuş. tamamen rahat ol ve inançlı davran. inşallah meleğin en kısa zamanda gelir.

İlk çocuklar genelde babaya benzer derler ve öylede oluyor tanıdığım çoğu kişide de böyle oldu, beyaz pamuk prenses olacak haaa ayyy canım vallaha çok şeker yaaaa, Allahım bizlerede en kısa zamanda göstersin inşallah canım amin duaların için, Sakın kızma mızmızlanacak tabi annesi, onun dilimi var ki anlatsın derdini, öyle anlatıyor işte, istediği birkaç şey var, karnı doysun, altı temiz olsun, uykusu tam olsun bide annesinin kokusu olsun, o annesinin kokusu ile büyüdü göbüşünde, onu ayırma koynundan 🙂

AYY lalezar inşallah Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür canım

mrsmcimm
Ela prensesimiz büyüyo nazlı nazlı annesine babasına evlatları olduğunu hissettirerek Allahım huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin inşallah