bende yeni tarih yazmamaya karar verdim.yazdıkça hastalığını beklemiş oluyosun böylede hastalanıyosun.secret okuyanlar bilir.neyi çağırırsan onu verirmiş hayat.
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
GizemLi Kız.........................11 Aralık fikrimin <LINKZ id=linkz32><NOBR target="blank" uUfTc="linkzHighlighted_4342">ince</NOBR></LINKZ> gülü ................... 14 Aralık
Bekleyen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> Listesi
Dilara1................................23 Aralık Ygmr06......................................24 Aralık Lalezar............................... 25 Aralık Şimall................................ 28 Aralık Bir Melek Diliyorum ................ 29 Aralık Prenses..............................30 Aralık Dilrubaa................................3 Ocak Hazan_11............................. 9 Ocak
Kızlar bende daha tık yok ya hani desem psikolajik bugunle bir 4 gün odu gecikeli sizce bu kadar gecikirmiydi ama test yaptım negatif çıktı acaba tekrarmı uygulasam testi napcam ya ben akıl verin
Kızlar bende daha tık yok ya hani desem psikolajik bugunle bir 4 gün odu gecikeli sizce bu kadar gecikirmiydi ama test yaptım negatif çıktı acaba tekrarmı uygulasam testi napcam ya ben akıl verin
Gizemlim, 2-3 gün daha bekle testini tekrarla ve her ne olursa olsun sonuç dr.a git bence, ama dediğim gibi düşük sonrası gecikmeler yaşanabiliyor.. telaşlanma..
Sezeryan olmaktan cok korkuyodum..gunlerdir uyuyamadim bundan dolayi...Bugun ogrendimki sezeryana gerek kalmamis.. bebis yerine yerlesmis bile...cok mutlu oldum. Donme ihtimalide cok zormus insallah donmezde
Sezeryan olmaktan cok korkuyodum..gunlerdir uyuyamadim bundan dolayi...Bugun ogrendimki sezeryana gerek kalmamis.. bebis yerine yerlesmis bile...cok mutlu oldum. Donme ihtimalide cok zormus insallah donmezde