Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

<!-- google_ad_section_start -->:Laie_23:Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi:Laie_23:

Gülker.................................10 Aralık
GizemLi Kız.........................11 Aralık

fikrimin <LINKZ id=linkz32><NOBR target="blank" uUfTc="linkzHighlighted_4342">ince</NOBR></LINKZ> gülü ................... 14 Aralık

:yumurta:Bekleyen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> Listesi :yumurta:

Sabırsızım............................16 Aralık
Dilara1................................23 Aralık
Lalezar............................... 25 Aralık
Şimall................................ 28 Aralık
Bir Melek Diliyorum ................ 29 Aralık
Prenses..............................30 Aralık
Dilrubaa................................3 Ocak
Hazan_11............................. 9 Ocak

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

NİSAN <LINKZ id=linkz15><NOBR target="blank" yvkiw="linkzHighlighted_4191">ANNE</NOBR></LINKZ> ADAYLARI
aslıgökçe .............................. 27 <NOBR target="blank">Nisan</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS <LINKZ id=linkz16>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN <LINKZ id=linkz12>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 <LINKZ id=linkz8>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 <LINKZ id=linkz9>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ <LINKZ id=linkz14>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS <LINKZ id=linkz13>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL <LINKZ id=linkz17>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

KASIM ANNE ADAYLARI
Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Ayyşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

ARALIK ANNE ADAYLARI
faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

<!-- google_ad_section_start -->:Laie_23:Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi:Laie_23:

fikrimin <LINKZ id=linkz32><NOBR uUfTc="linkzHighlighted_4342" target="blank">ince</NOBR></LINKZ> gülü ................... 14 Aralık

NİSAN <LINKZ id=linkz15><NOBR target="blank" yvkiw="linkzHighlighted_4191">ANNE</NOBR></LINKZ> ADAYLARI
aslıgökçe .............................. 27 <NOBR target="blank">Nisan</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 <LINKZ id=linkz8>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 <LINKZ id=linkz9>Haziran</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

KASIM ANNE ADAYLARI
Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
Ayyşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

ARALIK ANNE ADAYLARI
faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

günaydın kızlar. ben dün gece regli oldum ve sizi merakta bırakmamayım diye listeyi güncellemeye girdim. yeni tarih te yazmayacağım.
yoruldum🙁

yeni annenelerimizi ve yeni anne adaylarımızı tebrik ediyorum.

Allah'a emanet olun...

Slm kızlar, bu gece acayip bir rüya gördüm onu anlatıcam size;
Ben hamileymişim ama bebek karnımda ölmüş, hastanede onu alacaklarken, bir kadın geliyor yanıma hadi gidelim diye, nereye falan derken eşim de geliyor ve telaşlı telaşlı hadi gidelim diyor, tekrar onada soruyorum ne oluyor nereye gidiyoruz diye, bir tane köy kızı bulmuş onu isteyecekmişim ben eşime, onu eve alacakmışız, ondan çocuk yapacakmış, bana da diyorki sen yeterince üzüldün yoruldun, o bebeği yapsın biz bakarız diyordu falan, bende eşime onunla bu şekilde bir ilişkiye girersen seni boşarım derken uyandım...
Allahım kabus gibiydi yaaaaaaaa... sabah eşime anlattım, ona kızgın kızgın bakıyorum bana güldü hep bütün sabah evden çıkana kadar.. 😕😕😕😕
Ben sana ruyamda neler gordugumu bi anlatsam aklin durur valla... Takilip kalma ruyalarina canim. Insallah bidaha boyle bi ruya gormessin.:kiss:

selam kızlar.ne zaman fırsat bulup girsem kimseyi bulamıyorum.oğluşumla 12. günüm bugün.2 aralıkta eşim ve annemle güle oynaya hastaneye gittik.4 cm açılma olmuştu.sancı falan duymadan.dr şaşırdı.ama sancım yoktu.bel ağrısı karın ağrıları vardı ama sancı dediğimiz şeyden yoktu.yatışım yapıldı.6 cmye çıktı açılma.ama 2 sorun vardı.bebeğin başı rahim kanalına takılmış girmiyordu.çok zor da olsa doğurtma ihtimalimiz var ama sonra sezeryana dönme ihtimalimiz de var dedi dr.zor bir doğum olur senin için dedi.bir de kanalı geçse çatıda başka bi sorun bekliyordu.8 ayrı dr baktı.hepsinin ortak düşüncesi riske atmamak oldu.sezeryana karar verildi.spinal anestezi yapıldı.ama uyuşmadı vücudum.dr kestiği zaman çok acı duydum.hemen genel anesteziye geçildi.anlayacağınız bir doğumda 3 doğum gibi bişey yaşadım.ama sonucunda oğluşumu o minik tatlı mucizemi kucağıma aldım.ve çektiğim bütün sıkıntılara değdi.12 gündür aramızda benim minik meleğim.şükürler olsun.Allah bütün arkadaşlarıma yaşatsın bu sevinci inşaallah
Allah yavrunu saglikla huzurla bir omur sana bagislasin canim...

Nasil sancisiz acilma olmus anlat kiz neler yaptin bizde uygulayalim hemen hahaha

<!-- google_ad_section_start --><!-- google_ad_section_start -->:Laie_23:Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi:Laie_23:

fikrimin <LINKZ id=linkz32><NOBR uUfTc="linkzHighlighted_4342" target="blank">ince</NOBR></LINKZ> gülü ................... 14 Aralık

Ygmr06......................................24 Aralık

EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................<LINKZ id=linkz16>31</LINKZ> Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

KASIM ANNE ADAYLARI

ARALIK ANNE ADAYLARI
faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrr):nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

Geri