Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

slm cnm rüyayla amel olmazmis cnm canini SIKMA bitanem inanki bende öyle cok sacma rüyalar görürdüm ve halada görüyorum artik bolca okuyup yatiyorum ve daha iyi rüyalar görüyorum cnm bu arada nasilsin ?

Ayy canım benim, işte elde değil bazen acayip şeyler düşünüyorum bunlarda rüylarıma yansıyor tabikide.. Evet haklısın her zaman Allaha sığınmakta fayda var iyi günümüzde de kötü günümüzde de.. 🙂

Kızlar malesef tek çizgi çıktı 🙁

Canım düşükten sonra adet düzensizliği yaşaman normal, ama belkide bebiş vardır haaaa dikkat et kendine sen yinede ... 🙂

kafana cok takiyorsun ondandir canim

bi ümit vardır diye zaten dikkat ediyorum canım

selam kızlar.ne zaman fırsat bulup girsem kimseyi bulamıyorum.oğluşumla 12. günüm bugün.2 aralıkta eşim ve annemle güle oynaya hastaneye gittik.4 cm açılma olmuştu.sancı falan duymadan.dr şaşırdı.ama sancım yoktu.bel ağrısı karın ağrıları vardı ama sancı dediğimiz şeyden yoktu.yatışım yapıldı.6 cmye çıktı açılma.ama 2 sorun vardı.bebeğin başı rahim kanalına takılmış girmiyordu.çok zor da olsa doğurtma ihtimalimiz var ama sonra sezeryana dönme ihtimalimiz de var dedi dr.zor bir doğum olur senin için dedi.bir de kanalı geçse çatıda başka bi sorun bekliyordu.8 ayrı dr baktı.hepsinin ortak düşüncesi riske atmamak oldu.sezeryana karar verildi.spinal anestezi yapıldı.ama uyuşmadı vücudum.dr kestiği zaman çok acı duydum.hemen genel anesteziye geçildi.anlayacağınız bir doğumda 3 doğum gibi bişey yaşadım.ama sonucunda oğluşumu o minik tatlı mucizemi kucağıma aldım.ve çektiğim bütün sıkıntılara değdi.12 gündür aramızda benim minik meleğim.şükürler olsun.Allah bütün arkadaşlarıma yaşatsın bu sevinci inşaallah

Canım oğluşunu güle güle büyüt, ALLAH analı babalı büyütsün, doğumunda zor olmuş çok çok geçmiş olsun, darısı hayırlısıyla hamişlerimize olsun, bebiş isteyenlere de tez zaman da nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inş. hayırlı günler

Canım kıyamam ben sana, çok zor olmuş doğumun, ama sonucunda sağ salim meleğini almışsın ya kucağına dediğin gibi dünyalara değer, Allahım analı babalı uzun ömürlü etsin inşallah 🙂