Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hazancım merhabalar canım regl günün inş. olmassın da bişiler olur canım . Belki bende olabilirim . Çünkü benim hep günümden 4-5 gün önce gelirr 🙁
Dilrubacım inşallah adet olmayız ya bugün sabahtan beri ara ara sancım oldu adetim geliyor gibi benimde genelde gecikiyor umutlanıyorum sonrada geliyor eğer gelmese pazartesi test yapıcam :yumurta:

yok bacım bu aydan ümitli değilim çünkü adam akıllı çalışamadık bu ay toplam 3 kez oldu mantar yüzünden yapamadık ya ondan kaşıntın geçtimi başla demişti dr daha dr bile gidemedim tahlil yapcaktı ya
kızzz mantar güzeli eeeee hani onlar sulayınca geçecekti domates ekimide bitmişti dur saaa su gönderem geçsin:a038:
Meryem vardı burada biliyonmu onu ona doktor bu ay ilişki yasak demişti oda dayanamayıp 1 geceliğine bozmuştu yasağı ve sanırım bu aralar doğurması lazım tek vuruşta yakalamıştı bebeği nasip belkim sende 3 vuruşta kazanmışındır :muz:

kızlar ben çıkıyorum yemek yapcam bide evi temizleyim öptümmmm
ayyyyyyyyy bende ev temizleyecemm 😕 artık gece görüşürüz :24:böle olmazsam 😀 sanada kolay gelsin canım :kiss:
Valla belli olmaz 3 u 5 i yok bunu ..olurmu olur😀

GUNUSIMMM kusura bakma ya bazen oluyo iste😀
yok canım ne kusuru sen nick değişsende ben seni tanırım gunusım değişinden 😀 eee gizemli bu nokta atışı yapmıştır belkim 😀

Dilrubacım inşallah adet olmayız ya bugün sabahtan beri ara ara sancım oldu adetim geliyor gibi benimde genelde gecikiyor umutlanıyorum sonrada geliyor eğer gelmese pazartesi test yapıcam :yumurta:
kızlar topiğimize hoş geldiniz Allahım bebelerinizi tez vakitte göndersin inşallahhhh:bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem:

kızlar topiğimize hoş geldiniz Allahım bebelerinizi tez vakitte göndersin inşallahhhh:bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem:[/QUOTE]
hoş bulduk sağolasın güneşcim güzel dileklerin için amin inş.

kızlaaar ya dün evime hırsız girmiş.eşim tesadüfen evin önünden geçiyormuş.bi lavaboya gireyim demiş.bakmış anahtar deliği yok.içeri girmiş televizyon bilgisayar hepsi gitmiş.yatak odam dolaplar baza alatları hepsi inmiş yere.izin aldım işyerinden dün evi toparladım.kapıyıda kilitlyeyip çıkıyoruz hep ama polis üstüde kitleseniz altı nasıl kırdıysa üst kilidide öyle kıracaktı dedi.parmak izi ekibi falan geldi.ama bişiy çıkmadı.eldivenle falan yapmıştır.ama biz bildirelim dedik genede.yeni evli olduğumuzu biliyorlar ondanmı bilemedim ama hala taksitlerini ödüyorduk.bilgisayarıda geçen ay almıştık.2.taksidini ödiycektik bu ay.Allah hayrını görmesin inşallah.çok canım sıkıldı.siteye giremedim ayşegül hamileymiş tebrik ederim canım.
Çok çok geçmiş olsun pislikler ya bunlar zaten çete halinde çalışıyorlar altınları dedektörle buluyorlar sizi takip etmişlerdir siz tedbirinizi alın çünki bir girdikleri eve tekrar girme cesaretinide gösteriyorlar alarm taktırın nebileyim cesaret edemezler bidaha benim bir arkadaşımın başına geldi evine 3 defa girmişler altınlarıda dedektörle bulmuşlar

ayyyyyyyyy bende ev temizleyecemm 😕 artık gece görüşürüz :24:böle olmazsam 😀 sanada kolay gelsin canım :kiss:
yok canım ne kusuru sen nick değişsende ben seni tanırım gunusım değişinden 😀 eee gizemli bu nokta atışı yapmıştır belkim 😀

kızlar topiğimize hoş geldiniz Allahım bebelerinizi tez vakitte göndersin inşallahhhh:bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem::bebem:
Hoşbulduk güneş bu nick sana uğur getirsin şans getirsin bebişler getirsin tüm isteyenlere göndersin Rabbim inşallahhh:hail:

Geri