Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Gülkercim sende h. geldin bu arada tatlım yazamadım bağlantımda sorun oldu da..
Naber nasılsın bakim görüşmeyeli 😀

aynı bildiğin gibi hayatım ya.bende trodilerime baktırdım.hastanedeyim sonıuç bekliyorum aklıma sen geldin biliyomusun o naptı acaba diye.sanki yıllardır birbirimi tanıyoruzda merak ediyorum ne tuhaf..ALLAH hepimize bu güzel dostlulkarın hatrına bebişler versin bize.iç birimizi gözü yaşlı bırakmasın

valla saka maka ama hakkaten ıç acıcı degıl durumumuz..... hergelen okuyan aaa neguzel sohbetler dıye dıyeeeeeeeee valla kokumuz kuruduuuuuuuu anacımmmmm
ilahi güldürdün beni kızzz

gün yapalım artık oderece 🙂)

cumartesi saat 1 de melekler mekanına bekliyoruz anacım.duyanlar duymayanlara söylesin 🙂

Evet evet kesinlikle katılıyorum c.tesi 13,00 diyelim de bazıları gece yarı anlayıp dikilip kalmasınl burda

hadı yle olsun ben ne adet gunlerını bılırım senın
neyseeee keyfın ıyı olsunda gerısı onemlı degıl.......ne kusuruuuu......

Evet evte kesinlikle öyle canım geçince bişeyciğim kalmayacak biliyorum 😀

Bu arada kaldı 10 bağlantıın gitmesine offfffffffffffffffff sinir

amin canım...ne arkadaslarımız vardı burda yıllarca bekleyen ve ensonunda bebıslerıne kavusan......allahım o gunlerı sızlerede gosterecek ınsallah.....

oooh gül tabıı canım.....
aaaa kaybolacakmısın sımdı yawwww olmadı ama gercı 4te gerı gelıyordu degıl mı?

Amin canım benim...
Öyle tabikide canım, burda fiziki olmasada birbirimizin ruh dilinden en iyi anlayan yine bizleriz çünkü hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz..
Ben dr gittim bana bir iaç verdi ama fazla yüksek değil yarım iç dedi, ocak gibi kontrole çağırdı, ayrıca diyetisyene yolladı işte iyotsuz tuz falan biraz da kilo vermeliymişim, dün diyet listemi aldım bugün başladım hemen...
ayrıca benim değerlerimin düşüğe neden olmayacağını söyledi 500 ün üstende olursa ancak düşüğe neden olurmuş inşallah seninde fazla yüksek çıkmaz..

adetli iken içtiğiniz ağrı kesici varmıydı kızlar, ama adeti kesmeyen, apranax vermidon falan beni kesiyor da..
Bu arada ben uçuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...................................

gülkercım sakın kafanı takma klay degıl anlıyorum senı ama unutmakı bebek ıcın yol acmak gerek ve o da stressız bır donemden gecer......
cıkmam gerek benımde bıraz ısım var musaıt olunca gırerım yıne....ınan burda herkes okadar ıctenkı herseyıyle bır paylasım soz konusu......hoscakal canım.....ayrıca su resmındekı bebegın patıklerıne bayılıyorummmmm......