Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
bu ara nıye boyle olduk anlamıyorum bır saat ayarlasak herkese duyursak ve burda toplansak neguzel olurdu...valla nazar degdırdılerrrrrr bızeeeeeeeeeeeee
geçen hafta kuzenim kuran okutmuştu.orda ilk defa görümcesiyle tanıştık.
bi kaç senedir evli ve oda çocuk sahibi olmak istiyormuş.doktora gittim diyor hiç bişeyin yok dediler diyor.ama hala olmuyor diyor.tekrar gitmiş doktor.niye olmuyor biliyormusun demiş doktor.STRESten..stres bebeği vücuda kabul etmiyor demiş.spermlerin içeri sızmasına engel oluyor kasma kendini demiş.çok doğru demiş.valla napıcağımızı şaşırdık canım.tüyo falan verin bize de hamile kaldığınız ay ne yapmıştınızda tuttu.hamile kalanlar biraz fikir versin.
ya bak az önce stres yapmıycaksın diye kendim dedim.şimdi neler yapıyordunuz diye soran yine benim.yok yok benden adam olmaz.😀
yok canım sen dondurma zaten masallahın var hem derecen ıcın onemlıydı .....cok zor olucak su muhasebe bıtseydı korkmayacagım 3.sınıf daha kolay ama alttan muhasebe olunca zor olcak🙂