evet haberım yoktu canım.....zor olur uymak ama sonucunu hayal ettıkce emınım super olucak canım.....bu arada kaydını yaptırdın mı sen okul ıcın yenı kayıtlar basladı galıba.....
Yok daha yaptırmadım canım akşam eşime demiştim harcı yatır diye unutmazsa bugün yatırır sanırım..
anladım canım...artık dondurmak da yokmus oyle duydum bu sene ıstıyordum bır yıl donsun coocuk buyuynce devam edeyım dıye...zor olcak sımdı bebekle okumak🙂zaten bu gıdısle o ılkokula baslar benım okul ancak bıter🙂
anladım canım...artık dondurmak da yokmus oyle duydum bu sene ıstıyordum bır yıl donsun coocuk buyuynce devam edeyım dıye...zor olcak sımdı bebekle okumak🙂zaten bu gıdısle o ılkokula baslar benım okul ancak bıter🙂
Yok canım gittim bikaç gün ama babannem gözünden ameliyat oldu kadını tek başına yollayamadım kontrolleri falan oluyo daha bende kalıyo işte ondan ara verdim
yok canım sen dondurma zaten masallahın var hem derecen ıcın onemlıydı .....cok zor olucak su muhasebe bıtseydı korkmayacagım 3.sınıf daha kolay ama alttan muhasebe olunca zor olcak🙂
Yok canım gittim bikaç gün ama babannem gözünden ameliyat oldu kadını tek başına yollayamadım kontrolleri falan oluyo daha bende kalıyo işte ondan ara verdim