yok canım suan c vıtamını ve ballı süt benı ınsallah duzeltecek.....
lalezarrrrr bısey sorcam canım bılıyorsun ısım konusunda bız karar veremedk vermıstık derken degıstırdık bır sebepten dolayı......ASYA ısmı nasıl sence?guzel mı?
anladım canım.....bende ballı sıcak süt ıcıyorum cok bıtkı cayı ıcmek ıstemıyorum ıste ıhlamur harıcınde....ama oksuruk azaldı cok sukur......zor bır hastalık gercekten......
yok canım suan c vıtamını ve ballı süt benı ınsallah duzeltecek.....
lalezarrrrr bısey sorcam canım bılıyorsun ısım konusunda bız karar veremedk vermıstık derken degıstırdık bır sebepten dolayı......ASYA ısmı nasıl sence?guzel mı?
Ben dün diyetisyene gittim, anlatmamıştım sanırım, dr.um biraz kilo vermemi istedi ve tiroit antikorlarım yüksek çıktığı içinde ayrıca diyetisyene sevk etti..
İyotsuz, yağsız, şekersiz bir diyet programı verdi bir aylık bir ay sonra kontrole gideceğim yine...
Ben dün diyetisyene gittim, anlatmamıştım sanırım, dr.um biraz kilo vermemi istedi ve tiroit antikorlarım yaksat çıktığı içinde ayrıca diyetisyene sevk etti..
İyotsuz, yağsız, şekersiz bir diyet programı verdi bir aylık bir ay sonra kontrole gideceğim yine...
evet haberım yoktu canım.....zor olur uymak ama sonucunu hayal ettıkce emınım super olucak canım.....bu arada kaydını yaptırdın mı sen okul ıcın yenı kayıtlar basladı galıba.....
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
lovely .................................25 Kasım Semre.................................28 Kasım
Bekleyen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> Listesi
Pirenses...............................29 Kasım Hazan11...............................2 Aralık Dilrubaa...............................6 Aralık Gülker.................................10 Aralık GizemLi Kız.........................11 Aralık Sabırsızım............................16 Aralık Dilara1................................23 Aralık Lalezar............................... 25 Aralık Şimall................................ 28 Aralık