Sabredicez artik. Neyse canim ben cikiyorum. Dikkat et kendine. Bu arada yns_ysmn napti acaba
tamam canım sen de kendine dikkat et... bence doğum yapmış olabilir çünkü bizim bile zamanımız yaklaştı. görüşürüz
Sabredicez artik. Neyse canim ben cikiyorum. Dikkat et kendine. Bu arada yns_ysmn napti acaba
merhaba canımmmm
evet yaaa az kaldı, hayırlısıyla bir alabilseydik prensesleri. inşallah canım, inan vakit çabuk ilerliyor. allah hepimizi bir avazda kurtarsın.
sen nasılsın tatlım oğluşun nasıl
Canimm nasilsin oglusun nasil. Amin canim insallah saglikla tamamlariz haftalarimizi
çok şükür cnm daha iiztamam canım sen de kendine dikkat et... bence doğum yapmış olabilir çünkü bizim bile zamanımız yaklaştı. görüşürüz
çok şükür cnm daha iiz
bayramda merdiven inip çıkmak bizi çok yormuş ağrım ve sertleşmelerim oldu çok falza karnımda dokotra gittim ama hamdolsun dinelenin ce geçti kızlar yormamak gerekmiş ders oldu buda bana bide bnm eşi biraz aşağıda daha dikkatli olmama gerekiyo duanızı eksik etmeyin bizdende benmde hep sizinle
teste gerek kalmadı lale regl olmadım ama ateşim düştü reglde bugün yarın gelir hamile değilim.........Silam yap artik testini belki alirsin sonuc😀