Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selma kızlar, ağlamaktan oluşan salyalarımı sildim geri geldim🙂

gülkercim yaaa sesimizi mi değiştirsek :24:
şaka bir yana, rabbim bizim için en doğru olanı biliyor ve biz de bu şekilde sınanıyoruz. inşallah bir zamanı vardır ve gelecektir meleğim. yaa hiç evlat sahibi olamayacaksam korkusu yiyip bitiriyor beni🙁

neysse yaaa birbirimizi gaza getirmeyelim. kapatalım bu konuyu🙁

meryemcim, canım senin de günün yaklaşmış. Allah yardımcın olsun.
nasılsın? heyecanlı mısın?
kızlar ya benide ağlatcanız şimdi zaman geçtikçe daha hassa oluyoruz hepimizde

ahh sabırsızım sorma.heyecan birazcık korku biraz hüzün telaş herşeyden var inan

sancı sırasında listeyi al önüne ve hepimizi geçir içinden haaa unutma🙂

ramazan ayında bir arkadaşım doğum yaptı. valla sancıdan kıvranırken senin adını sayıklayıp dua etmekten bağıramadım bile, hemşireler bu sancıya nasıl dayanıyorsun diye şaşırdılar diyordu🙂))

inşallah hayırlı, sağlıklı bir evlat olur🙂))

selam kızlar.sabırsızım ve gökkuşağı,hazal.hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.ama ben hala ağlıyorum.şu bayramın bile tadı çıkmıycak şimdi.gelseydi bayram günü bayram yerine çevirseydi evimi.sabırsızım Allah görüyordur bizi değil mi.ağladığımızı haykırdığımızı yalvardığımızı.verir bi gün.Hem Allah sevdiği kullarının duasını geç kabul edermiş.sen ona yalvardıkça bunun sesi çok güzel.onun duasını hemen kabul etmeyinki biraz daha duyayım dermiş.Allah bigün vericek.hemde en güzelinden.en masumundan.bizim çocuklarımız meryeminde dediği gibi herkesinkisinden güzel olucak.bekletmesin daha fazla.ağlatmadan haykırmadan gelsin artık.
EVET CANIMBENİM ALLAH SEVDİĞİ KULLARINDA MUSİBETİ EKSİK ETMEZMİŞ BÖYLE TESELLİ EDELİM KENDİMİZİ O BİLE YETER:hail:

kızlar ya benide ağlatcanız şimdi zaman geçtikçe daha hassa oluyoruz hepimizde

kızlar valla dövecem hepinizi haaaa.içbirinizin doktoru senin çocuğun olmayacak demedi size.ama benim doktorum bana çocuğun olmayacak dedi.ve şimdi bebeğimi doğuracağım günü sayıyorum.benim bile oldu sizin niye olmasın.yeter yaa aaaaa ağladınız tamam açılın artık ağlamayın yeter.:melo:

sancı sırasında listeyi al önüne ve hepimizi geçir içinden haaa unutma🙂

ramazan ayında bir arkadaşım doğum yaptı. valla sancıdan kıvranırken senin adını sayıklayıp dua etmekten bağıramadım bile, hemşireler bu sancıya nasıl dayanıyorsun diye şaşırdılar diyordu🙂))

inşallah hayırlı, sağlıklı bir evlat olur🙂))
benim de öyle olacak galiba.zaten sürekli dilimdesiniz dualarımdasınız

kızlar valla dövecem hepinizi haaaa.içbirinizin doktoru senin çocuğun olmayacak demedi size.ama benim doktorum bana çocuğun olmayacak dedi.ve şimdi bebeğimi doğuracağım günü sayıyorum.benim bile oldu sizin niye olmasın.yeter yaa aaaaa ağladınız tamam açılın artık ağlamayın yeter.:melo:

Allah razı olsun canım benim🙂

çok teşekkürler en güeli dua etmek zaten

Geri