Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

geçer carizma hızlı geçer.beni hüzün basmaya başladı artık.kısa bi süre sonra karnımda hissedemeyecem.evet kucağımda olacak artık ama o karnımdaki hareketleri özleyeceğim kesin.

selam kızlar.sabırsızım ve gökkuşağı,hazal.hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.ama ben hala ağlıyorum.şu bayramın bile tadı çıkmıycak şimdi.gelseydi bayram günü bayram yerine çevirseydi evimi.sabırsızım Allah görüyordur bizi değil mi.ağladığımızı haykırdığımızı yalvardığımızı.verir bi gün.Hem Allah sevdiği kullarının duasını geç kabul edermiş.sen ona yalvardıkça bunun sesi çok güzel.onun duasını hemen kabul etmeyinki biraz daha duyayım dermiş.Allah bigün vericek.hemde en güzelinden.en masumundan.bizim çocuklarımız meryeminde dediği gibi herkesinkisinden güzel olucak.bekletmesin daha fazla.ağlatmadan haykırmadan gelsin artık.

gülker teselli edecek bişey bulamıyorum.çünkü herşeyi sen de biliyorsun ve sana zaten söyledi arkadaşlar.ama şunu unutma.rabbim rahmeti geniştir ve hiçbir yüreğin bu kadar yanmasına izin vermez.hepimizin melişlerini sırayla gönderiyor

geçer carizma hızlı geçer.beni hüzün basmaya başladı artık.kısa bi süre sonra karnımda hissedemeyecem.evet kucağımda olacak artık ama o karnımdaki hareketleri özleyeceğim kesin.

oda dogru her anin tadini cikarmak lazim ama artik gelsinde sevelim diyoruz esimle 🙂

cnm üzülme diyecem ama ayni seyleri bende yasadim bende cok bekledim karnimdaki minigi cok bekeldim sonunda rabbim verdi cok sükür, isyan etme cok fazlada kafana takma ben tmm dogal yollarla olmayacak tüp bebek yapariz dedigim ayda hamis kaldim, rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Eger yumurtlama gec olduysa hassas testlerde sonuc vermez. hemen bu kadar uzulup aglama birkac gun gecsin yaparsin yine testini... insallah yumurtlama gec olmustur simdi hamilesindir.

selma kızlar, ağlamaktan oluşan salyalarımı sildim geri geldim🙂

gülkercim yaaa sesimizi mi değiştirsek

şaka bir yana, rabbim bizim için en doğru olanı biliyor ve biz de bu şekilde sınanıyoruz. inşallah bir zamanı vardır ve gelecektir meleğim. yaa hiç evlat sahibi olamayacaksam korkusu yiyip bitiriyor beni🙁

neysse yaaa birbirimizi gaza getirmeyelim. kapatalım bu konuyu🙁

meryemcim, canım senin de günün yaklaşmış. Allah yardımcın olsun.
nasılsın? heyecanlı mısın?