mrs m anladım canım gecıkmenden....ama cıkmam gerek bunda sonra gorusuruz ınsallah sık sk....aslında bellı bır saat ayarlasak ta hepımız toplansak ıyı olur....hoscakal canım benım.....
mrs m anladım canım gecıkmenden....ama cıkmam gerek bunda sonra gorusuruz ınsallah sık sk....aslında bellı bır saat ayarlasak ta hepımız toplansak ıyı olur....hoscakal canım benım.....
kızlar bu saatte kimse olmaz ama size bişey danışcam aranızda yaşayan olmuştur belki benim 3 ay önce vajinada kasındı ve yanma olmuştu dr gittiğimde idral testi yaptılar sonrada ultrasyona koydular ve vajinamda çok küçük mantar oluşmuş ve bi takım ilaç yazdılar ve krem kullandım onları daha sonra tekrar kntrele gittim ve düzelmiş dedi dr testlerimde bunlar
İLK YAPTIRDIGIM
Lökosit +++ eritrosit - renk sarı görünüm berrak tortu var ph 5 dansite 1030 glukoz - keton ++ protein + bilirubin - nitrit - ürobilinojen normal MİSROSKOBİ her sahada bol lokosit ve bol epitel görüldü
BUDA İKİNCİ TESTİM DÜZELMİŞ OLAN DR DEDİĞİ
Lökosit + eritrosit - renk sarı görünüm bulanık tortu var ph 5 dansite 1025 glukoz - keton - protein - bilirubin - nitrit _ ürobilinojen normal Misroskobi her sahada 8-10 lokosit 3-4 eritrosit ve 6-7 epitel görüldü
Bunu paylaşma nedenim 3 gündür kaşıntım gene var ve kremi gene kullanıyorum acaba dr gitsemmi gene mantar olmuşmudur başınıza böyle bi olay geldimi ayriyetten mantar zamanında ilşkide çok kaşınıyodu ve bugun eşimle çalıştık ara vermeden bugun gene kaşıntım oldu ya acayip 😕
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Gülker................................14 Kasım Dentnurse............................17 Kasım Sabırsızım............................19 Kasım Ayşegül87............................19 Kasım Şimall................................ 20 Kasım Sılam_nisa............................21 Kasım Gökkuşağı.............................24 Kasım Dilara1................................26 Kasim Semre.................................28 Kasım Pirenses...............................29 Kasım Lalezar............................... 3 Aralık
2010 ANNE ADAYLARI
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 <NOBR>Nisan</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm............................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Bunu paylaşma nedenim 3 gündür kaşıntım gene var ve kremi gene kullanıyorum acaba dr gitsemmi gene mantar olmuşmudur başınıza böyle bi olay geldimi ayriyetten mantar zamanında ilşkide çok kaşınıyodu ve bugun eşimle çalıştık ara vermeden bugun gene kaşıntım oldu ya acayip 😕
[/QUOTE]
canım büyük ihtimal enfeksiyon kapmışsın.ilişki daha çok azdırır bunu.kremi tekrar kullanmadan önce bence doktora gözük.belki başka bişey vericek bu sefer.
[/QUOTE]
ayh gizemli sana cvp yazmıştım ama heyecandan üye olmadan yazmışım
gelir birazdan msj.enfeksiyon kapmışsın.ilişki bunu dahada azdırır.bence doktora gözük yinede.belki bu sefer başka bir eşy verir.çünkü krem biliyosun spermleride öldürüyor.
kızlar bu arada benim moralim çok bozuk yaaa.adetime 5 gün var.sabah kahverengi akıntı gibi bişey geldi.hastalanacağım ilk günde öyle gelirdi.yine hasta olucam.halbuki bu ay çok umutluydum ya.
kızlar bu arada benim moralim çok bozuk yaaa.adetime 5 gün var.sabah kahverengi akıntı gibi bişey geldi.hastalanacağım ilk günde öyle gelirdi.yine hasta olucam.halbuki bu ay çok umutluydum ya.
Günaydın geçenlerde eski formları okudumda hamile olup olmadığını anlamak için bir yöntem var deneyenler var ve doğru çıkıyor ama biraz sıkıntılı ben denedim doğru çıkıyor bencede belki biliyorsundur istersen söylerim gelen akıntı 5 gün önce olunca yerleşme içinde gelmiş olabilir ama umutlandırmak istemiyorum