P pozitif baby Forum Okuru 8 Kasım 2010 #23.531 oh bee.lalezar sende olmasan kimsenin gireceği yok kardeş.nasılsın bakalım .atlattınmı biraz daha
LALEZAR Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #23.532 napim canım yaaaa griple uğraşıyorum, sen nasılsın bakalım..
P pozitif baby Forum Okuru 8 Kasım 2010 #23.533 bende grip olmaya başladım.salgın galiba şu sıralar.yeni yeni burun çekmeye başladım hadi hayırlısı
LALEZAR Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #23.534 Bu hafta girip çıkmasaydı, tiroitlere baktırmaya gidecektim ama nasip olmadı... Bayram sonrasına kaldı artık..
Bu hafta girip çıkmasaydı, tiroitlere baktırmaya gidecektim ama nasip olmadı... Bayram sonrasına kaldı artık..
LALEZAR Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #23.535 gülker' Alıntı: bende grip olmaya başladım.salgın galiba şu sıralar.yeni yeni burun çekmeye başladım hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle salgın dikkatli ol, bol C vitamini meyve, meyve suyu en azından hafif geçirirsin aman çok pis bir hastalık..
gülker' Alıntı: bende grip olmaya başladım.salgın galiba şu sıralar.yeni yeni burun çekmeye başladım hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle salgın dikkatli ol, bol C vitamini meyve, meyve suyu en azından hafif geçirirsin aman çok pis bir hastalık..
LALEZAR Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #23.537 sabırsızım' Alıntı: selam kızlar🙂 lalezarım geçmiş olsun canım. Genişletmek için tıkla ... Slm sabırsızım, sağol yaaaa valla iyi sarstı... sen napıyosun bakim..
sabırsızım' Alıntı: selam kızlar🙂 lalezarım geçmiş olsun canım. Genişletmek için tıkla ... Slm sabırsızım, sağol yaaaa valla iyi sarstı... sen napıyosun bakim..
seldosdemir Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #23.538 LALEZAR' Alıntı: Slm sabırsızım, sağol yaaaa valla iyi sarstı... sen napıyosun bakim.. Genişletmek için tıkla ... ne olsun canım yaa çalışıyorum. herşeyden sıkıldım...
LALEZAR' Alıntı: Slm sabırsızım, sağol yaaaa valla iyi sarstı... sen napıyosun bakim.. Genişletmek için tıkla ... ne olsun canım yaa çalışıyorum. herşeyden sıkıldım...
P pozitif baby Forum Okuru 8 Kasım 2010 #23.539 sabırsızım' Alıntı: selam kızlar🙂 lalezarım geçmiş olsun canım. Genişletmek için tıkla ... selam canım
sabırsızım' Alıntı: selam kızlar🙂 lalezarım geçmiş olsun canım. Genişletmek için tıkla ... selam canım
seldosdemir Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #23.540 inanlılmaz gerginim son zamanlarda. hastalıklar, iş, ev işi .... bunaldım. Çok şüür ki kocacımla sorunum yok
inanlılmaz gerginim son zamanlarda. hastalıklar, iş, ev işi .... bunaldım. Çok şüür ki kocacımla sorunum yok