Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

a.s cnm hosgeldin nasilsin 🙂

Sağol canım daha iyiyim, bugün sabaha karşı deprem odu sallandık biraz korktuk...
Spora başladık eşimle birlikte işte bu akşam yine gidicez, bu hafta 3 gün, bi dahaki hafta 4 gün sonrasında da sınırlama yok istediğimiz kadar gidip gelicez, çok mutlu oldum ama ordan çıkınca kendimi kuş gibi hissettim 🙂

cok sevindim adina cnm böyle kus gibi ol devamli baska seylerle kafani yogunlastir inan hayat ozaman daha kolay akisina gidiyor cnm

Ayyy o supurgeden bende almak zorunda kaldim arabaya benzetti cocuk supurgeyi yaa..ama komik bi oyuncak😀 benimkide hastaydi banada bulastirdi bende kocama topluca hasta yattik simdi iyiyiz Allahtan goturuyorum okuluna

Ayyy o supurgeden bende almak zorunda kaldim arabaya benzetti cocuk supurgeyi yaa..ama komik bi oyuncak😀 benimkide hastaydi banada bulastirdi bende kocama topluca hasta yattik simdi iyiyiz Allahtan goturuyorum okuluna
bende hastayim cnm ama ne yapcan mecburen ayakta kaliyorum onun iyi olmasi icin bizler yine büyügüz atlatmasi kolay hastaliklarin ama onlarin bünyeleri kücük olunca zor atlatiyorlarr sükür allaha ilac milac derken azcik canlani verdi

Ben aslında o takılmam birşeye ama bu kez öyle olmadı. bu duygu çok farklıymış yani insanın bebeğini kaybetmesi 🙁
haklisin bitanem cok zor bi duygudur bak benim ablam basta 5 cocuk düsük yapti ardi ardina sonra allahim 7 sene sonra bitane daha verdi onda 4 ay boyunca yataktan kalkmadi tuvalete gitti sadece sonra oglu dogdu sükür simdi 10 yasinda bitane daha oldu oda 1 yasinda yine oglu oldu yani allahim sana bi ara o acilari yasatinca bi arad aböyle mutluluga boguyor eminim sanada öyle olcak bitanem en tez zamanda mutluluklara bogulursun insallah