Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam kizlar..... silam cnm eski listeyi bulmussun ay nasil duygulandim cok iyi ettin cnm valla eski günler geldi aklima

sağol canım ne demek.ben adet olucam da sökülemiyorum diye düşünmüştüm.bir de kürtajın etkileri devam ediyordur demiştim kendi kendime. ay Allahım eğer hamileysem nolur bu sefer bir şey olmasın bebeğime.kızlar dua edin nolur.
Lale senin düşük kanaman da böyle miydi?ben peçeteye sildiğimde kahverengi lekeler görüyorum beyaz akıntıyla karışık.ama arada böyle oluyor.her zaman değil yani.
Evet sadce peceteye geliyodu sildigim zaman.. ama ilerledikce cogalmaya baslamisti

insanı en kolay ağlatan sevgilidir,en kolay aldatanda dostlarıdır.aslında hiç kimseye güvenme...gülün gölgesi bile siyahtır.
güzel söz değil mi?bugün çok iyi idrak ettim bu sözü...

Hosgeldin canim... ayyy senin bebek resmini gorunce aklima dustu.. kacgundur hep ruyamda bebis dogmus boyle kokulu kokulu cenesinden boynunun altindan opuyorumm... kocam bende opuyum😀
hb cnm öyle demi cok seker belkide senin bebis öyle olcak annesi ne yalan diyim ben böyle tosuncuk bebisleri cok seviyorum ama diyorumki herzamanda saglikli olsunda gerisi bos ama yinede icimde böyle tosuncuk bebek yatiyor 😀

sağol canım ne demek.ben adet olucam da sökülemiyorum diye düşünmüştüm.bir de kürtajın etkileri devam ediyordur demiştim kendi kendime. ay Allahım eğer hamileysem nolur bu sefer bir şey olmasın bebeğime.kızlar dua edin nolur.
Lale senin düşük kanaman da böyle miydi?ben peçeteye sildiğimde kahverengi lekeler görüyorum beyaz akıntıyla karışık.ama arada böyle oluyor.her zaman değil yani.

Canım bende bu sene içinde 2 kere düşük yaptım, ikisinde de senin dediğin gibi oldu, kahve lekeler geldi 3-4 gün sonrasında kanama şekline dönüştü düşük gerçekleşti...
İnşallah senin düşük değildin canım am dr .a gitmende fayda var...

Geri