Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gizemli kıs
canım yaa okuyunca çok üzüldüm aama Rabim neylerse güzel eyler O herşeyin en hayırılsını bilen inşallah en yakın zamanda sabrının mükafatını gönderecektir sana tatlım teslimiyet çok öenmli bu noktada Rabbim sabır versin sağlıkla sana tutunacak bi bebiş göndersin inşş en hayırlı vakitte arkadaşım

mrsm dedigi bi söz vardı canım bana yck ekmegi yokmuş demişti ilk düşüktede ve gerçektende öyle canım çok katılıyorum hakkımızda hayırlısı buymuş rabbim bunu uygun görmüş aglasanda içine kapansanda bebegin geri dönmüyo kendini ve aileni üzüyosun ama alışmakta çok zor tamam oldu bebegim benle diyorum ve üzücü haberle karşılaşıyorum hep inş dediğin gibi sabrımın mükafatını vercek rabbim çook saol canım destegin için

mrsm dedigi bi söz vardı canım bana yck ekmegi yokmuş demişti ilk düşüktede ve gerçektende öyle canım çok katılıyorum hakkımızda hayırlısı buymuş rabbim bunu uygun görmüş aglasanda içine kapansanda bebegin geri dönmüyo kendini ve aileni üzüyosun ama alışmakta çok zor tamam oldu bebegim benle diyorum ve üzücü haberle karşılaşıyorum hep inş dediğin gibi sabrımın mükafatını vercek rabbim çook saol canım destegin için
selam nasılsın okuyunca üzüldüm kötü bişey inşallah enkısa zamanada tekrar hamile kalırsın

:Laie_23:Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi:Laie_23:
Cey82.................................2 Kasım

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Lalezar............................... 4 Kasım
Gülker................................14 Kasım
Dentnurse............................17 Kasım
Sabırsızım............................19 Kasım
Ayşegül87............................19 Kasım
Şimall................................ 20 Kasım
Sılam_nisa............................21 Kasım
Gökkuşağı.............................24 Kasım
Dilara1................................26 Kasim
Semre.................................28 Kasım
Pirenses...............................29 Kasım

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

KASIM ANNE ADAYLARI

:Laie_23:Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi:Laie_23:
Cey82.................................2 Kasım

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Lalezar............................... 4 Kasım
Gülker................................14 Kasım
Dentnurse............................17 Kasım
Sabırsızım............................19 Kasım
Ayşegül87............................19 Kasım
Şimall................................ 20 Kasım
Sılam_nisa............................21 Kasım
Gökkuşağı.............................24 Kasım
Dilara1................................26 Kasim
Semre.................................28 Kasım
Pirenses...............................29 Kasım

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

KASIM ANNE ADAYLARI

KIZLAR BAKIN NE BULDUM 😀 ESKİ OLANLAR HATIRLARLAR TAA NE ZAMANKİ LİSTEMİZ 🙂
Regl <LINKZ id=linkz36><NOBR target="blank" Lrvci="linkzHighlighted_4189">Zamanı</NOBR></LINKZ> Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pirenses ...................... 12 Nisan
:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
lara...............................15 Nisan-----------------şimdi hamiş:nazar:
nisa27.............................16 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan------------------şimdi hamiş:nazar:
sabırsızım ..................... 19 Nisan
tatlı cadım ................... 19 Nisan-----------------------şimdi hamiş:nazar:
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan--------------------------şimdi hamiş:nazar:
Eminegelin .................. 28 Nisan--------------------------şimdi hamiş:nazar:
daffodil..........................29 Nisan----------------------------şimdi hamiş:nazar:
izgil85 .......................... 30 Nisan------------------------------şimdi hamiş:nazar:
sılam_nisa........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs-----------------------------şimdi hamiş:nazar:
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs-----------------------------şimdi hamiş:nazar:
Desen(bilgemelek) .................. 9 Mayıs---------------------şimdi hamiş:nazar:
gül melek...........................10 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
yoncax .................... 22-23 Ağustos (ağustos <LINKZ id=linkz12>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrr):baby:
nurci ............................ 23 Ağustos(Ağustos <LINKZ id=linkz22>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos <LINKZ id=linkz23>anne</LINKZ> adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos <LINKZ id=linkz37>Anne</LINKZ> adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos <LINKZ id=linkz24>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14 ............................. ağustos(Ağustos <LINKZ id=linkz25>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... <LINKZ id=linkz18><NOBR target="blank" Lrvci="linkzHighlighted_4168">eylül</NOBR></LINKZ> (<LINKZ id=linkz38>eylül</LINKZ> <LINKZ id=linkz29>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim <LINKZ id=linkz13>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım <LINKZ id=linkz27>anne</LINKZ> adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım <LINKZ id=linkz14>anne</LINKZ> adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım <LINKZ id=linkz28>Anne</LINKZ> adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak <LINKZ id=linkz31>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak <LINKZ id=linkz32>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ....................................... ocak (ocak <LINKZ id=linkz33>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart <LINKZ id=linkz34>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrr):baby:
dilara1 ....................................11 Mart (mart anne adayı süperrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart <LINKZ id=linkz35>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan <LINKZ id=linkz30>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end -->
<TABLE class=tborder border=0 width=400><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_46_496223', '1', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT>

Son düzenleme:
selam kızlar geçen hafta en son pazar girdim ve ne yazıkki pazartesi günü DÜŞÜK yaptım kendimi anca topladım bu 2 kaybedişim bebeqimi çok üzüldüm çok agladım ama demekki hayırlısı buymuş laracım tebrik ederim öptüm hepinizi görüşürüz
cnm ne diyecegimi bilemiyorum allah sana ve eşine sabır versin inş en kısa zamanda kendi toplarsın ve meleğin tekrar sana gelir bu sefer annesini bırakmaz bundada vardır bir hayır allah beterinden korusun cnm dualarımız seninle seni cok seviyoruz kendine cok iyi bak biz hep seninleyiz cnm

Geri