M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.291 Kızlar çıkmak zorundayım, görüşürüz hoşça kalın. gizemlim sonra uzun uzun konuşuruz, inşallah daha da iyi olursun canım. öpüyorum sizi iyi akşamlar
Kızlar çıkmak zorundayım, görüşürüz hoşça kalın. gizemlim sonra uzun uzun konuşuruz, inşallah daha da iyi olursun canım. öpüyorum sizi iyi akşamlar
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.292 Gülyüzlü' Alıntı: sende iyki varsin bebegim dualarim seninle biliyorsun Genişletmek için tıkla ... biliyorum canım saol benimde dualarım seninle inş yavrunu sag salim kucagına alırsın bütün belalar sizlerden uzak dursun inşş
Gülyüzlü' Alıntı: sende iyki varsin bebegim dualarim seninle biliyorsun Genişletmek için tıkla ... biliyorum canım saol benimde dualarım seninle inş yavrunu sag salim kucagına alırsın bütün belalar sizlerden uzak dursun inşş
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.293 mrs m.' Alıntı: Kızlar çıkmak zorundayım, görüşürüz hoşça kalın. gizemlim sonra uzun uzun konuşuruz, inşallah daha da iyi olursun canım. öpüyorum sizi iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... güle güle cnm görüsmek üzere
mrs m.' Alıntı: Kızlar çıkmak zorundayım, görüşürüz hoşça kalın. gizemlim sonra uzun uzun konuşuruz, inşallah daha da iyi olursun canım. öpüyorum sizi iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... güle güle cnm görüsmek üzere
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.294 Gülyüzlü' Alıntı: bende iyiyim cnm hamd olsun kiz hasta teyzesi onla ugrasiyorum Genişletmek için tıkla ... oy kıyamam ben ona geçmiş olsun hayatım
Gülyüzlü' Alıntı: bende iyiyim cnm hamd olsun kiz hasta teyzesi onla ugrasiyorum Genişletmek için tıkla ... oy kıyamam ben ona geçmiş olsun hayatım
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.295 mrs m.' Alıntı: Kızlar çıkmak zorundayım, görüşürüz hoşça kalın. gizemlim sonra uzun uzun konuşuruz, inşallah daha da iyi olursun canım. öpüyorum sizi iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... tamam canım kendine ve meleğine iyi bak
mrs m.' Alıntı: Kızlar çıkmak zorundayım, görüşürüz hoşça kalın. gizemlim sonra uzun uzun konuşuruz, inşallah daha da iyi olursun canım. öpüyorum sizi iyi akşamlar Genişletmek için tıkla ... tamam canım kendine ve meleğine iyi bak
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.296 gizemli kıs' Alıntı: biliyorum canım saol benimde dualarım seninle inş yavrunu sag salim kucagına alırsın bütün belalar sizlerden uzak dursun inşş Genişletmek için tıkla ... insallah canimmm allah sanada nasip etcek en yakin zamanda insallah yine yüzün gülcek
gizemli kıs' Alıntı: biliyorum canım saol benimde dualarım seninle inş yavrunu sag salim kucagına alırsın bütün belalar sizlerden uzak dursun inşş Genişletmek için tıkla ... insallah canimmm allah sanada nasip etcek en yakin zamanda insallah yine yüzün gülcek
GÜLYÜZLÜM Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.297 gizemli kıs' Alıntı: oy kıyamam ben ona geçmiş olsun hayatım Genişletmek için tıkla ... saol bitanem gece hic uyumuyor teyzesi senide cok özledi
gizemli kıs' Alıntı: oy kıyamam ben ona geçmiş olsun hayatım Genişletmek için tıkla ... saol bitanem gece hic uyumuyor teyzesi senide cok özledi
şimall Hamiş Melek 1 Kasım 2010 #23.298 gizemliii çooookkk geçmiş olsun ne denir böyle bi durumda bilmiyorum rabbim sabrınızı bol versın en kısa zamanda da evlat sahıbı olmanızı nasib etsin
gizemliii çooookkk geçmiş olsun ne denir böyle bi durumda bilmiyorum rabbim sabrınızı bol versın en kısa zamanda da evlat sahıbı olmanızı nasib etsin
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.299 Gülyüzlü' Alıntı: insallah canimmm allah sanada nasip etcek en yakin zamanda insallah yine yüzün gülcek Genişletmek için tıkla ... inş canım inş en yakın zmanda gene kavuşurum ve bu sefer inş bırakmaz beni
Gülyüzlü' Alıntı: insallah canimmm allah sanada nasip etcek en yakin zamanda insallah yine yüzün gülcek Genişletmek için tıkla ... inş canım inş en yakın zmanda gene kavuşurum ve bu sefer inş bırakmaz beni
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 1 Kasım 2010 #23.300 Gülyüzlü' Alıntı: saol bitanem gece hic uyumuyor teyzesi senide cok özledi Genişletmek için tıkla ... bende onu çok özledim canım hasta ya canım agrıdan ateşten uyuyamıyor insan öp benim yerime pıtırcıgımı
Gülyüzlü' Alıntı: saol bitanem gece hic uyumuyor teyzesi senide cok özledi Genişletmek için tıkla ... bende onu çok özledim canım hasta ya canım agrıdan ateşten uyuyamıyor insan öp benim yerime pıtırcıgımı