Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım gecmıs olsun allahım bırdaha yasatmasın ınsallah bu acıyı senı anlıyorum dusuk yapmıs bırı olarak,hayırlısı boyleymıs canım.....onumuze guzel ve saglıklı gunler olsun bebıs nasıp eder allahım tekrar hemde saglıklı hemde kucagına alabılecegın bır bebıs......ıyı tarafından dusun canım olurmu bırakma kendını sakın.....gecmıs olsun tekrar.....

Canım ne desek boş biliyorum, seni en iyi anlayanlardan biri benim ve bence hemen bir dr git sakinleştirici falan birşeyler al, biraz uzman gözü gerekiyor, bende bu aralar iyi değilim ve gitmeyi düşünüyorum eğer böyle devam edersem...

canım ilk düşüqüm asıdan oldu demişlerdi dr ama bu 2. dr hiç srun yok saglıklı ilerliyor dedi ama sonuç bu oldu allhın taktiri buymuş yardımcımız olsun

amin canım inş bidaha hamile kalırsam bebeğim sıkı sıkı tutunsun bana nolur dua edin bana kaç gecelerdir uyku uyuyamıyorum çok alışmıştım onun varlıqına 🙁

sakinleştiricim var hayatım ilk 3 gün hastanede kaldım zaten kendimi gelemedim hastanede yattım psikiyatriye gitcem bide kendime gelemiyorum çünkü

Cok gecmis olsun canim...Senin uzun sure girmemenden huzursuz olmustum zaten. insallah bilgisayarin bozulmus ondan girmiyosundur diye dua bile ettim...En kisa zamanda seni yine kirmizi kirmizi gorucez insallah sakin kendini uzme..