Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

:Laie_23:Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi:Laie_23:

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Cey82.................................2 Kasım
Lalezar............................... 4 Kasım
Gülker................................14 Kasım
Dentnurse............................17 Kasım
Sabırsızım............................19 Kasım
Ayşegül87............................19 Kasım
Şimall................................ 20 Kasım
Sılam_nisa............................21 Kasım
Gökkuşağı.............................24 Kasım
Dilara1................................26 Kasim
Semre.................................28 Kasım
Pirenses...............................29 Kasım

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr) :nazar:
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

mrb kızlar uzun zmanadır gıremıyorum özledım
laracım cok mutlu oldum allahım kucagına almayıda nasıb etsın ıns dualarında bızlerıde unutma
sammyhacım erkek evlat sahbı olcakmısın cok ıyı rabbım omrunu hayırlı bereketlı etsın ıns

prensen nıce yıllara

lalezarcım zaten arkdaslar o kadar güzel konusmuslarkı bana dıyecek bısey kalmamıs ıyıkı varsınz arkdaslar

LARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA canim benim hayirli olsun.....
nekadar sevindigimi anlatamam yaaaaa..... söylicek birsey bulamiyorum.... allaha sükürler olsun.... hosgeldi melegimiz....

arkadaslar herkeze slm. bugün burda bayram calismiyorum, misafirlikteyim 5 dk bakim dedim.... direk larayi gördüm 🙂 allahim herkeze nasip etsin insallah.....

selam kızlar geçen hafta en son pazar girdim ve ne yazıkki pazartesi günü DÜŞÜK yaptım kendimi anca topladım bu 2 kaybedişim bebeqimi çok üzüldüm çok agladım ama demekki hayırlısı buymuş laracım tebrik ederim öptüm hepinizi görüşürüz

selam kızlar geçen hafta en son pazar girdim ve ne yazıkki pazartesi günü DÜŞÜK yaptım kendimi anca topladım bu 2 kaybedişim bebeqimi çok üzüldüm çok agladım ama demekki hayırlısı buymuş laracım tebrik ederim öptüm hepinizi görüşürüz
canım ne denirki bilmiyorum ama gerçekten çok üzüldüm Allahım cennetine almış meleğini seninde dediğin gibi hayırlısı buymuş ...

:Laie_23:Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi:Laie_23:

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Cey82.................................2 Kasım
Lalezar............................... 4 Kasım
Gülker................................14 Kasım
Dentnurse............................17 Kasım
Sabırsızım............................19 Kasım
Ayşegül87............................19 Kasım
Şimall................................ 20 Kasım
Sılam_nisa............................21 Kasım
Gökkuşağı.............................24 Kasım
Dilara1................................26 Kasim
Semre.................................28 Kasım
Pirenses...............................29 Kasım

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr):nazar:

KASIM ANNE ADAYLARI

Son düzenleme:

canım bayadır yoktun acaba midesimi bulanıyor kötümü diye düşünürken böyle bi haberle karşılaştım.çok ama çok üzüldüm.ağlama desemde fayda etmiycek şu an sana biliyorum,ama Allah tekrar verecektir mutlaka.Birde 2.kaybedişim diyorsun Ben yeni öğrendim.neden böyle birşey oluyormuş doktora sormadınmı.yani bikezdaha olmaması için bence bundan sonra neler gerekiyorsa yap.gerekirse baştan doktora söyle hastanede kal.hiç kalkmadan yat.(gelçi Allah tarafından herşey sen ne yaparsan yap onun dediği olur.ama bizde tedbiri elden bırakmamaız gerek.)bundan sonra Allahımın izniyle tekrar hamile kalırsan baştan söyle doktora ve gözetim altında ol..Birde çok yakın çevrendekilere bile hemen böylebir durumda söyleme.ben nazara çok inanırım.burda hepimiz birbirimiz için dualar ediyoruz ama biz birbirimizin halinden anladığımız için böyleyiz.herkes bizim gibi olmayabilir. biz her zaman senin yanındayız.Allahın izniyle bunuda atlatıcaksın. ve yeni bebiş geldiğinde sana herşeyi unutturucak.

Geri