Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

kolay gelsin hayatım, yavaş yavaş yap çok yorma kendini.

kötü bişey demedide iyi bişeyde yok
😀
olsun canım kotu bısey yoksa sorun yok...bekle bakalım...gunumuz aynı zaten senınle ....bende de basladı belırtıler .....gergınlık desen var...sancı gırıyo kasıklarıma.....gögusler desen felaket...neolcak boyle bılmıyorum yawwww.....dun arkadasıma gıttım hamıle 6 aylık karnı cıkmıs ıyıce besıgını falan almıslar bebegın ay nasıl tatlı bı gorsen canım....allahım hepımıze nasıp etsın ınsallah bu duyguyu....dun bıkez daha anladım yanı....

mrs.m canım bulantıların vardı nasılsın şimdi bide hamilelik belirtilerini yazıcaktın bana

canım bugün daha iyiyim çok şükür... pazar günü çok kötüydü bulantılar.

tatlım ben tamamen regl belirtileri taşıyordum, o yüzden kendimi ve eşimi reglimin geleceğine inandırmıştım. benim regl günüden 4 gün önce sağ kasığımda 2 gün kala da sol kasığımda batma olmuştu ama sürekli batmalar değil, anlık oldu sağdan sola bile döndürmedi sonra geçti. sol göğsümün alt kısmı epey ağrımıştı bir de akıntım her regl öncesi beyaz ve su gibi sıvı olurdu ama bu kez uzayan koyu akıntım oldu. bu akıntı değişikliğine rağmen ben anlamadım 🙂

inşallah sizlere de nasip olur.

inşallah canım inşallahhh, bende bugün hastaneden gelirken bi sokağa girdim tesadüfen hamile butiklerle doluydu, neler var neler vitrinlerinde bayıldımmmm..

cabuk gecer ınsallah canım bulantılar.....busey sorcam canım ya belkı ılerkı aylarda olur ama herkesde olurmu merak ettım dun arkadasım gobegını gosterdı tuylenmıs goguslerı falan tamam hormonlar degısıyo ama herkes de olurmu bu olay acaba varmı suan sende tuylenme canım gobek ve gogus cevresınde?????