Valla kızlar ne siz sorun ne ben tekrar anlatıp yaşayayım bu stresi 😱lmadı: çok başım ağrıdı zaten, bugünün cuma ve son dakikalara giriyor olmaktan acayip mes'udum canlarım..
Valla kızlar ne siz sorun ne ben tekrar anlatıp yaşayayım bu stresi 😱lmadı: çok başım ağrıdı zaten, bugünün cuma ve son dakikalara giriyor olmaktan acayip mes'udum canlarım..
Ahhh ahhhh nerde tatil, evde anne ve babam var, hadi onları geçtim de anemin daha yardımı oluyor, yarında görümceler ve eltileri bize gelecekmiş İstanbuldan hemde yatılı .. 😕😕😕😕
Ahhh ahhhh nerde tatil, evde anne ve babam var, hadi onları geçtim de anemin daha yardımı oluyor, yarında görümceler ve eltileri bize gelecekmiş İstanbuldan hemde yatılı .. 😕😕😕😕
Ela naz .............................15 Ekim Azade...............................17 Ekim Prenses91...........................17 Ekim Semre...............................20 Ekim Sılam_nisa...........................22 Ekim
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi
Gökkuşağı...........................24 Ekim Sabırsızım...........................25 Ekim Yazgulu24...........................25 Ekim Lara74................................31 Ekim Dilara1................................1 Kasim Cey82.................................2 Kasım Lalezar............................... 4 Kasım Gülker...............................14 Kasım Şimall............................... 20 kasım Dentnurse..................17 Ekim 2010 ANNE ADAYLARI
Şubat ANNE ADAYLARI Selzeh .................................... 20 <LINKZ id=linkz4>Şubat</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)
Lale .................................... Mayıs (<LINKZ id=linkz6><NOBR target="blank" UdxJD="linkzHighlighted_3999">Anne</NOBR></LINKZ> adayı süperrrrrrrr)
HAZİRAN ANNE ADAYLARI papatyammm......................... 7 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran(Anne adayı süperrrrrrrrr)
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)
TEMMUZ ANNE ADAYLARI Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr)
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)
AĞUSTOS ANNE ADAYLARI Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Pekar......................................Ağu <LINKZ id=linkz5>stos</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)
EYLÜL ANNE ADAYLARI Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
EKİM ANNE ADAYLARI Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)