Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
evet canım gördüm ben adetten sayılcagını bilmiyorum ama öyleymiş ben dr gidip ögrenmeden hesaplamıştım ama öyle olmuyomuş 😀 şimdi baktım takvimden hesapladım tam 7+1 olmuş ben gene 6 haftaya gircem sanıyodum zman nasıl geçiyor böyle ya
ooooo şaşırdım tatlım ya aramızda çok az var. gerçi doğru ya 2 ekimde 4 haftalık sayılıyor 22si oldu yaklaşık 3 hafta da ordan doğru doğru.iyi maşallah. hızlı ilerliyorsun🙂 2 haftaya kadar kalp atışları için gidersin
ooooo şaşırdım tatlım ya aramızda çok az var. gerçi doğru ya 2 ekimde 4 haftalık sayılıyor 22si oldu yaklaşık 3 hafta da ordan doğru doğru.iyi maşallah. hızlı ilerliyorsun🙂 2 haftaya kadar kalp atışları için gidersin
aynen canım valla hesaplamıyorum arada en son nezman saydım hatırlamıyorum 6 hafta olcak sanıyodum 7 haftaya girmişiz bile valla evet aramızada az var bayrmdan sonra gitcez bakalım nasıl olmuş cnm