Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gülüm ben sana dün msaj atmistim e-mail adresine evden. yani benim hotmail adresimden. evdeyim tatlim. üzerinize afiyet üsütmüstüm ben bayagi. carsamba dan beri evdeyim...
bakayim hotmail adresime gönderdiysen okurum simdi mailini... cevaplarim. ama isyerine gönderdiysen ancakpazartesi okuyabilirim
Cok gecmis olsun canim.Kendine dikkat et,malum grip mevsimi.Bugün bizim ev Dr unun muayehaneside doluydu...

:Laie_23:]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Ela naz .............................15 Ekim
Azade...............................17 Ekim
Prenses91...........................17 Ekim
Semre...............................20 Ekim
Sılam_nisa...........................22 Ekim

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Gökkuşağı...........................24 Ekim
Sabırsızım...........................25 Ekim
Yazgulu24...........................25 Ekim
Lara74................................31 Ekim
Dilara1................................1 Kasim
Cey82.................................2 Kasım
Lalezar............................... 4 Kasım
Gülker...............................14 Kasım
Şimall............................... 20 kasım
Dentnurse..................17 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI bebisim

Şubat ANNE ADAYLARI
Selzeh .................................... 20 <LINKZ id=linkz4>Şubat</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<LINKZ id=linkz6><NOBR target="blank" UdxJD="linkzHighlighted_3999">Anne</NOBR></LINKZ> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm......................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu <LINKZ id=linkz5>stos</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end -->

Sali gününden beri mail gelmiyor senden gülüm.Hotmailden olani almadim.Is yerine gönderdigimde hormon tahlilimin sonucunu yazmistim sana.Prolaktinim yüksek cikti ama sari cisimde bir sorun yokmus.Acaba aydan aya degisiyormudsur insanin hormon durumu?Pazartesi günü Dr la telefonda görüsüp aklima takilan sorularimi soracagim.Bu arada atesimde düsüyor yaw,bu ayda olmadi galiba🙁

ya canim benim... bosver senin bu ates ölcme islerini. benim zaten aklim ermiyor bu ise. havalar soguk... vücut isin düsmüstür.... insallah tutmustur gülüm yaaaaa. biz Rabbimize dua edelim, tutar insallah...

Cok gecmis olsun canim.Kendine dikkat et,malum grip mevsimi.Bugün bizim ev Dr unun muayehaneside doluydu...

evet ya bende kiz da hastalanmistik ama simdi iyiyiz sükür

Yaa demek artik maillerde gelmiyor🙁Sinir olmamak elde degil:sinirli:

ooofff yaaa cok sinir oldum dün bide bir sürü yazdimmmm... ben bakim gesendete ordnerde bulursam tekrar yollarim sana onu.

Canim,sizin net W-lanlimi yoksa kablolumu?W-lan bu evde cok kötü cekiyor,kablo cekmemizi önerdiler

gülüm bizde evde hem büyük pc var yani masanin üstünde duran hemde laptop var. yani hem kablolu net var hemde laptop icin W-lan. ve ikiside cok iyi calisiyor gülüm ya... duydumki W-lan aletinin markasida önemliymis... geri verin onu. olmuyor diye... yeni aldiysaniz...geri verebilirsiniz daha. biz 30 € ya real den almistik... markasi linksys

<!-- google_ad_section_start -->:Laie_23:]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Ela naz .............................15 Ekim
Azade...............................17 Ekim
Prenses91...........................17 Ekim
Semre...............................20 Ekim
Sılam_nisa...........................22 Ekim

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

Gökkuşağı...........................24 Ekim
Sabırsızım...........................25 Ekim
Yazgulu24...........................25 Ekim
Lara74................................31 Ekim
Dilara1................................1 Kasim
Cey82.................................2 Kasım
Lalezar............................... 4 Kasım
Gülker...............................14 Kasım
Şimall............................... 20 kasım
Dentnurse..................17 Ekim
2010 ANNE ADAYLARI bebisim

Şubat ANNE ADAYLARI
Selzeh .................................... 20 <LINKZ id=linkz4>Şubat</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (<LINKZ id=linkz6><NOBR target="blank" UdxJD="linkzHighlighted_3999">Anne</NOBR></LINKZ> adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm......................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu <LINKZ id=linkz5>stos</LINKZ> (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> <TABLE class=tborder border=0 width=400><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_46_592452', '1', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT>

Önerin icin sagol birtanem.Bizimki daha Starterpaketle gelen alet.O zamanlar arcordu,simdi vodafon oldu ya.Kablo cekmeden önce aleti degistirerek deneyelim bari.
Sende gesendet yazar belkide senden cikmistir ama bana ulasamamisti.Cokta merak ettim seni,sali gününden beri haber alamayinca...

Geri