seldosdemir Yeni Üye Üye 18 Ekim 2010 #22.411 Sammy_haa' Alıntı: ben vardım anlattığında 🙂 canım saçmalamış işteee Genişletmek için tıkla ... yaaa psikolojimi bozdu kadın kaç gün. şimdi gülüyorum🙂
Sammy_haa' Alıntı: ben vardım anlattığında 🙂 canım saçmalamış işteee Genişletmek için tıkla ... yaaa psikolojimi bozdu kadın kaç gün. şimdi gülüyorum🙂
seldosdemir Yeni Üye Üye 18 Ekim 2010 #22.412 Sammy_haa' Alıntı: kızlar ben ufaktan kaçar çünkü daha evimi süpürcem banyo yapcam çıkcam 2de trafikte olcam öptüm hepiniziii Genişletmek için tıkla ... tamam canım koly gelsin. güle güle
Sammy_haa' Alıntı: kızlar ben ufaktan kaçar çünkü daha evimi süpürcem banyo yapcam çıkcam 2de trafikte olcam öptüm hepiniziii Genişletmek için tıkla ... tamam canım koly gelsin. güle güle
P pozitif baby Forum Okuru 18 Ekim 2010 #22.413 herzaman dualarim sizinle canim.... allahim isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip etsin insallah...[/QUOTE] Eksik olma canım.Amin inşallah.
herzaman dualarim sizinle canim.... allahim isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip etsin insallah...[/QUOTE] Eksik olma canım.Amin inşallah.
eminegelin Yeni Üye Üye 18 Ekim 2010 #22.414 sabırsızım' Alıntı: yaaa psikolojimi bozdu kadın kaç gün. şimdi gülüyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... acaba büyü yapabilcek biri varmiki.??? bende aklini tam karistirimisim 🙂 güle güle sammyhaa ve minik yavrusu
sabırsızım' Alıntı: yaaa psikolojimi bozdu kadın kaç gün. şimdi gülüyorum🙂 Genişletmek için tıkla ... acaba büyü yapabilcek biri varmiki.??? bende aklini tam karistirimisim 🙂 güle güle sammyhaa ve minik yavrusu
seldosdemir Yeni Üye Üye 18 Ekim 2010 #22.415 eminegelin' Alıntı: acaba büyü yapabilcek biri varmiki.??? bende aklini tam karistirimisim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy bağlantı kopru canım yaaa bunu ben de çok düşündüm. kimseye konduramadım bu aşşalığı...
eminegelin' Alıntı: acaba büyü yapabilcek biri varmiki.??? bende aklini tam karistirimisim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy bağlantı kopru canım yaaa bunu ben de çok düşündüm. kimseye konduramadım bu aşşalığı...
seldosdemir Yeni Üye Üye 18 Ekim 2010 #22.417 berranur' Alıntı: hayırlı günlerr fıstıklarr🙂 Genişletmek için tıkla ... sana da hayırlı günler ve haftalar canım🙂 bebişinle nasılsınız bakalım🙂
berranur' Alıntı: hayırlı günlerr fıstıklarr🙂 Genişletmek için tıkla ... sana da hayırlı günler ve haftalar canım🙂 bebişinle nasılsınız bakalım🙂
berranur Yeni Üye Üye 18 Ekim 2010 #22.418 sabırsızım' Alıntı: sana da hayırlı günler ve haftalar canım🙂 bebişinle nasılsınız bakalım🙂 Genişletmek için tıkla ... hamdolsun cnm iiz biraz ev süpürdük şimdi dinleniyorum sen nasılsın cnmm
sabırsızım' Alıntı: sana da hayırlı günler ve haftalar canım🙂 bebişinle nasılsınız bakalım🙂 Genişletmek için tıkla ... hamdolsun cnm iiz biraz ev süpürdük şimdi dinleniyorum sen nasılsın cnmm
berranur Yeni Üye Üye 18 Ekim 2010 #22.420 eminegelin' Alıntı: bende geldim 🙂 bugün cirak izinle ondan rahatim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz cicişlerrr
eminegelin' Alıntı: bende geldim 🙂 bugün cirak izinle ondan rahatim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz cicişlerrr