Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

bencede söyleme kimseye yaa.... durup durup sorarlar... nasil oldu, nasil gecti, bi sonuc varmi.... hayirlisi olsun canim yaaa, bakarsin ozaman kadar gelir melegin...

ayyy evet anlatmistin o arkadasini.... i$te böyle seyler oluyor... ne diyebilirimki...

denecek bişey yok canım benim.
herşeyin hayırlısı...

kader da varsa .... neye yarar üzülmek🙂

ahh ne iyi olurdu🙂
yaa aslında onlara da kızamıyorum. merak ediyorlar.

herşeyin hayırlısı yaaa.
eğer rabbim bana evlat sahibi olmayı nasip ettiyse eninde sonunda olacak.
doğru zamanı beklemek lazım.

ama benim içimdeki umut ışığı çoktan söndü🙁
benim için hayırlı olan evlat sahibi olmamak gibi geliiyor artık.

galiba sen ka$iniyorsun.....
samihaacim biz en iyisi sabirsizimdan basliyalim....:bangin:
öyle negativ seyler düsünme, zamani gelince olacakkkkkkkkkkkk..... ben tümmm kalbimle inaniyorum.... ama kendi gelir, ama tüp bebekele.. ama o minik ge-le-cek... ahada buraya yaziyorum. YAZDIM.

öyle negativ seyler düsünme, zamani gelince olacakkkkkkkkkkkk..... ben tümmm kalbimle inaniyorum.... ama kendi gelir, ama tüp bebekele.. ama o minik ge-le-cek... ahada buraya yaziyorum. YAZDIM.
başlayalım emoşum önce sabursızımı aradan çıkartalım ki sorun kökten ortadan kalksın bölece diğerlerine gerek kalmaz 😀

başlayalım emoşum önce sabursızımı aradan çıkartalım ki sorun kökten ortadan kalksın bölece diğerlerine gerek kalmaz 😀

çok tatlısınız yaaa🙂
Allah razı olsun hepinizden, güldürdünüz beni🙂

siz varmıydınız anlattığımda hatırlamıyorum.
bi kadın benimle eşimin eline baktı. fal değil dedi ama bilemedim...
32 yaşında anne olacakmışım (yani 2 yıl var)
eşime 26 yaşındayken (biz tanışırken) büyü yapılmış sözde ve benim sayemde büyü bozulacakmış. (bilen arkadaşlar büyü varsa birinin yüzü görü hürmetine bozulmaz, sallamış dediler)
falan filan dedi. biraz canımı sıktı.
bir de kayınpederim ameliyat oldu (kolon kanseri). şimdi önceliklerimiz değişti ama bebek sahibi olmak ona güzel haber verebilmek için daha da önem kazandı.

hem kadının dedikleri yalan çıksın hem de babamız mutlu olsun diye şuaralar olmasını çok istiyorum.

dua edin kızlar (biliyorsum hep ediyorsunuz)
rabbim bizi de sevindirsin, göndersin meleğimizi🙁

çok tatlısınız yaaa🙂
Allah razı olsun hepinizden, güldürdünüz beni🙂

siz varmıydınız anlattığımda hatırlamıyorum.
bi kadın benimle eşimin eline baktı. fal değil dedi ama bilemedim...
32 yaşında anne olacakmışım (yani 2 yıl var)
eşime 26 yaşındayken (biz tanışırken) büyü yapılmış sözde ve benim sayemde büyü bozulacakmış. (bilen arkadaşlar büyü varsa birinin yüzü görü hürmetine bozulmaz, sallamış dediler)
falan filan dedi. biraz canımı sıktı.
bir de kayınpederim ameliyat oldu (kolon kanseri). şimdi önceliklerimiz değişti ama bebek sahibi olmak ona güzel haber verebilmek için daha da önem kazandı.

hem kadının dedikleri yalan çıksın hem de babamız mutlu olsun diye şuaralar olmasını çok istiyorum.

dua edin kızlar (biliyorsum hep ediyorsunuz)
rabbim bizi de sevindirsin, göndersin meleğimizi🙁

hmmmmm derin bi konu.... ama büyü elden görülmezki.... siz takilmayin ona en iyisi... hem bozulcaksa niye 32 yasinda bozuluyor...??? senle evlenince bozulurdu, demi ama...

Geri