Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

aynen canım kafaya taktınmı olmuyor bende buna inandım çünkü artık sen kendini rahat bırak en gzelini yapıyon 1 tane kızında var maşşllh allahım ona kardeş nasip etsin en yakın zmanda aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:emzirme:
inşallah canım rabbim hayırlısını versin kızlar aramak çok zor kızıma ilk ayda hamile kaldım şimdi ise o kadar ilaç yumurta takibi ayda en az 3veya 4 kere özeline gidiyom çok zor geldi bana yıprandım

klomen kullanıyorum tatlım çarşamba yumurta takibine gitcem nasip artık inşallah bu ay olur olmazsada kafama takmıcem artık taktıkça olceği varsada olmuyo gülüm zaten 1 tane kızım var benim
canım bende bu ay klomen kullandım inşallah Allahım yüzümüzü güldürsün 🙂
hg bebek naparsın bea 😀
oyy napayım canımcımm yaww bu gün kayın valideler geldi şimdi çay içiyoz :ehi: bir yandanda yazıyom :humble:
valla teyzesi içim dışıma çıkıyor üzüyo beni :ehi:
seviyomuüzecek üzmeyecek üzecek üzmeyecek annesi pıtırcık seni üzmeyecekkkkk :ehi:

inşallah canım rabbim hayırlısını versin kızlar aramak çok zor kızıma ilk ayda hamile kaldım şimdi ise o kadar ilaç yumurta takibi ayda en az 3veya 4 kere özeline gidiyom çok zor geldi bana yıprandım

tabi canım sende haklısın ilk gebeliğin hemen olmuş ama hrşey nasip demekki zamanı değil daha şuan yıpranma sakın bak saglıklı bi anneye ihtiyacı olcak çoçuklarının

kızlar ben çıkıyorum eşimle arkadaşı geldi misafir oluncada zor oluyo ya uffffffffff sılam afiyet olsun bebegim iç ayyüzlüm senide öptüm bebişe iyi bak iltercim kızını benim yerime öp kısacası hepinizi çok öptüm hahaha kendinize iyi bakın

<!-- google_ad_section_start --><!-- google_ad_section_start -->:Laie_23:]Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Ayşegüüll..............................8 Ekim
Ranagül...............................10 Ekim
Ela naz .............................15 Ekim

:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :yumurta:

fikrimin ince gülü....................16 Ekim
Şimall............................... 16 Ekim
Azade...............................17 Ekim
Prenses91...........................17 Ekim
Gülker...............................18 Ekim
Semre...............................20 Ekim
Sılam_nisa...........................22 Ekim
Dentnurse...........................23 Ekim
Sabırsızım...........................25 Ekim
Yazgulu24...........................25 Ekim
Lara74................................31 Ekim
Dilara1................................1 Kasim
Cey82.................................2 Kasım
Lalezar............................... 4 Kasım

2010 ANNE ADAYLARI bebisim

Şubat ANNE ADAYLARI
Selzeh .................................... 20 Şubat (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
ayselalper ................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
yns_ysmn .................................. Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

NİSAN ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
aslıgökçe .............................. 27 Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:
Elaca ...................................... Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrrr) :nazar:

MAYIS ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
Lale .................................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm......................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr) :nazar:
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

TEMMUZ ANNE ADAYLARI
Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi süperrrrrrrrr) :nazar:
Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI
Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
Pekar......................................Ağu stos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Betül_betül.............................30 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:
Gülyüzlüm.......................... Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr) :nazar:

EYLÜL ANNE ADAYLARI
Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
fudelya..................................... 20 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:
polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr):nazar:

EKİM ANNE ADAYLARI
Gizemli Kıs .................................. 2 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr) :nazar:<!-- google_ad_section_end -->

Geri