ranagül Üye Üye 16 Ekim 2010 #22.321 gizemli kıs' Alıntı: yeni adet tarihin kaç cnm salma kendini sakın bu ay olmadıysa bile Genişletmek için tıkla ... adet olmadım ki,yaptığım test negatif çıktı.genelde doğru çıkıyor.zaten adet sancılarımda başladı bugün yarın olurum.
gizemli kıs' Alıntı: yeni adet tarihin kaç cnm salma kendini sakın bu ay olmadıysa bile Genişletmek için tıkla ... adet olmadım ki,yaptığım test negatif çıktı.genelde doğru çıkıyor.zaten adet sancılarımda başladı bugün yarın olurum.
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 16 Ekim 2010 #22.322 ranagül' Alıntı: adet olmadım ki,yaptığım test negatif çıktı.genelde doğru çıkıyor.zaten adet sancılarımda başladı bugün yarın olurum. Genişletmek için tıkla ... idral testinde yanlış çıkma payıda oluyor ama senin bide geckti o yüzden bi yorum yapamam cnm ama glmezse kan testi yap eger yapmadıysan hakkında hayırlısı
ranagül' Alıntı: adet olmadım ki,yaptığım test negatif çıktı.genelde doğru çıkıyor.zaten adet sancılarımda başladı bugün yarın olurum. Genişletmek için tıkla ... idral testinde yanlış çıkma payıda oluyor ama senin bide geckti o yüzden bi yorum yapamam cnm ama glmezse kan testi yap eger yapmadıysan hakkında hayırlısı
I ilter Üye Üye 16 Ekim 2010 #22.325 gizemli kıs' Alıntı: ilter kız gördm seni sakın kaçayım deme Genişletmek için tıkla ... canım bu arada hamileymişsin tebrik ederim
gizemli kıs' Alıntı: ilter kız gördm seni sakın kaçayım deme Genişletmek için tıkla ... canım bu arada hamileymişsin tebrik ederim
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 16 Ekim 2010 #22.326 ilter' Alıntı: canım bu arada hamileymişsin tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... saol canım allahım sanada yaşatsın bu duyguyu tamam kaçma eee nasılsın canım varmı bi gelişme sende ?
ilter' Alıntı: canım bu arada hamileymişsin tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... saol canım allahım sanada yaşatsın bu duyguyu tamam kaçma eee nasılsın canım varmı bi gelişme sende ?
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 16 Ekim 2010 #22.328 ayyüzlü' Alıntı: ii aksamlar kızlar nasılsınızz Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar canım hg iyiyz saol sen nasılsın ?
ayyüzlü' Alıntı: ii aksamlar kızlar nasılsınızz Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar canım hg iyiyz saol sen nasılsın ?
AyYuzlu Daimi Üye Üye 16 Ekim 2010 #22.330 gizemli kıs' Alıntı: iyi akşamlar canım hg iyiyz saol sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyidir cnm nasıl olalım surunup gidiyozzz işteeee
gizemli kıs' Alıntı: iyi akşamlar canım hg iyiyz saol sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyidir cnm nasıl olalım surunup gidiyozzz işteeee