Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hadi herşeyin hayırlısı canım, ayyyy çok heyecanlandımmmmm 🙂

merhaba nurcum....ben de lalezarla ilgili geçen bir yorumda bulunmuştum. içime benim de kız doğuyor evet gökçe geliyor allahın izniyle.

inş cnm arkadaşım bizler buranın eskileriyiz bi lalezar kaldı bizden hamiş olmayan inş oda yazılcak buaya bayram yapcaz burda
siz nasılsınız tatlım güzel prensesinle doğuma az kaldı seninde hayırlısyla şu 20li haftaları bia tlatsak bizde bnm oğluşumda bugün kıpır kıpır maşallah teyzesi muz yedim çoştu bizim yaramaz

Hamişlerin içine doğarmış dimi, hayırlısı tatlılarım cinsiyeti hiç fark etmez benim için 🙂

inşş cnm çok seivnirim öle lursa ayyy sabıszılıkla cinsiyetini bekleriz artık
h

Bekleriz canım

Ben hep arkadan takip ediyorum herşeyi koşuyorum koşuyorum yetişemiyorum ayyyyyyy

inşallahhhhhh canım, rabbim hepsine nasip etsin inşallah.

çok şükür canım iyiyiz. cuma günü kontrole gittik, kızım 1.600 gr olmuş
ve dr herşeyin iyi olduğunu söyledi. başı aşağıda o yüzden normal doğum olabilirmiş.
ama idrar yolları enfeksiyonu oluşmuş üşütmeye bağlı...onun için bu gece bir ilaç içicem umarım geçer. ve gebelik şekeri ortaya çıktı, diyet yapmam gerekiyormuş. diyetisyene gitmek de acayip tuzlu anlatamam. belki gitmem kafama göre diyet yaparım diyorum. şimdilik bu sıkıntılar var canım.
evet zaman gittikçe kısalıyor, rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhh
oh ohhhhh oğluşun ne güzel hareketli işte maşallahhhh

Fıstıklarım benim mesai bitti çıkıyorum, yemeğimde yok bugün, hep akşamdan yapardım dün teyzeme gittik geç dönünce zman kalmadı, hepinizi öpüyorum dualarınızı eksik etmeyin üzerimden ne olur kıslar bu sefer meleğim gelsin bana 🙂 bybyyyy

mrs.m ben dahiliyeye gidiyorum.sadece şeker takibi yapılan hastalar orda.endokrin uzmanı ilgileniyor galiba.devlet hastanesinde.para ödemiyorum.her hafta gidiyorum.şeker ölçüm cihazı ve diyet verdiler.mutlaka git çıktıysa kesinleştiyse yani