Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

lalem ben pazartesi günü yapmıştım 18 çıkmıştı.dr hamilesin ama sevinme kimyasal olabilir cuma tekrarla demişti cuma 105 olunca dr tebrik etmişti.sen yarın dr git ve bi daha düşük olmaması için ne gerekiyorsa yap tatlımseviyomu

Sağol canım benim ama dr.um burda değilmiş ankaraya gitmiş görevli, başka dr da gitsem mi bilmiyorum kiiii 😕

ayyyy cnm benimmmm tebrik ederim şimdiden gözün aydın:emzirme::ohh::ebebek::yahoo:kesin bence hamilesin beklemeye gerek yok

selammm ben geldim naber kızlar
lalezarım doğru muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Evet canım yaaaaa doğru öğlen verdim kanı, ama adetimde devam ediyor işte, çok çok değil de işte öyle azda değil orta karar, sadece rengi tam kırmızı değil kahvemsi biraz koyu kan gibi değil ..

Sağol canım benim ama dr.um burda değilmiş ankaraya gitmiş görevli, başka dr da gitsem mi bilmiyorum kiiii 😕
cnm kesinlikle git çünkü progestan falan veririler önceden bi düşük yaptığını söle ve kan tahlililini 2 gün sonra tekrarla bekleme benc cnm tedbirimizi alalım elimizden geleni yapalım inş senle kalıcak meleğinn arkdaşım

Evet canım yaaaaa doğru öğlen verdim kanı, ama adetimde devam ediyor işte, çok çok değil de işte öyle azda değil orta karar, sadece rengi tam kırmızı değil kahvemsi biraz koyu kan gibi değil ..

allahımmmmmmmmm ne mutlu sana ne mutlu bize canımmmmmmm
belliydi adetinden, bana da garip gelmişti. ayyyyy inşallah rabbim sana sımsıkı tutunan sağlıklı bir evlat göndermiştir canım benim. çooooookkkkk sevindim.
o halde tebriklerrrrrrr, gözünüz aydın.

Geri