selzahcım hayırlı olsun canım çok az kalmış ben bile heycanlandım inş yavrunu sagsalim alırsın kucagına
sagol canım amın ınsallah darısı basınıza
hayırlı dogunlar olsun ınsallah canım....evet gelmek ıstıyordur sıkılmıstır artık neyapsın paşa......bu ara sen saglıkcısın bısey sorcam ben korkuyorum dogumdan cok.....hanı duymussundur gormussundur belkıde normal dogumda herzaman dikiş olur mu?yanı dıkıssız olmazmı bu dogum?bırde epıduralla normal dogum hakkında ne dusunuyorsun sence rısk varmıdır?
amın canım ınsallah canım ben normal dogum yaptırdım sezeryanada gırdım bence normal dogum daha ıyı hanı hersey yolunda ıse tabıkı ılk dogumlarda genelde normal dogumda dıkıs oluyo yanı azda olsa kesı yapıyorlar kesı yapmazlarda bebek dogarken yırtık yaparsa annede daha büyük rısk oluyo ve düzensız yırtıklar olusuyo daha zor oluyo canım yanı epıduralle yapmak bence daha mantıklı zaten ama dogum baslıyo 3-4cm açıklıgın oluyo daha sonra epıdralı uyguluyorlar sana sonrada sancı hıssetmıyosun rahat edıyosun dogumunda daha rahat geçıyor tavsıye ederım