Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya
ay yerim ben seni bu teyzesi erkek kız bulun şimdiden çünkü kız ismi kafamda yatanlar varda erkek hiç düşünmedim şimdiden başladım ben kız olursa bu erkekte bu olur diye
inşallah canımmmmm
canım yaaaa kusura bakma ben artık o kadar çok şey unutuyorum ki anlatamam. hamilelik beraberinde unutkanlık da getirdi valla 🙂 bir de artık vücudum çok rahat değil. sıkıntılı dönemlerdeyim. anlatsana prenses yeğenim nasılmış dr ne söyledi kuzuna 🙂
oooo çok güzel canım sevindim. allah yardımcınız olsun ama mutlaka stresten uzak dur canım. çünkü stres bunu da engellermiş. inşallahhhhh bir kerede tutar. allah gönlünüze göre versin.
ınsallah canım....sımdı birde kış ıyıce bellı ettı kendını yanı ben ısterıstemez heyecan yapıyorum ve yakın oldugunu ıyıce kavrıyorum....hayırlıısyla sırayla kucagımıza bır alsak hersey bıraz olsun duzene gırcek ınsallah allahın ıznıyle....
bu arada onumuzdekı kontrolde seker taraması yapılcakmıs...ac gel dedı doktor...kan alıyorlar sadece degıl mı?
oooo çok güzel canım sevindim. allah yardımcınız olsun ama mutlaka stresten uzak dur canım. çünkü stres bunu da engellermiş. inşallahhhhh bir kerede tutar. allah gönlünüze göre versin.